سلامت 145294

چهارشنبه، ۲۰ شهریور ۹۸ - ۱۱:۱۳

پایگاه خبری اعتبار نوین (etebarenovin.ir)

بررسی ها نشان می دهد مصرف بلوبری می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.

محققان دانشکده پزشکی نورویچ بریتانیا ادعا می کنند مصرف ۱۵۰ گرم بلوبری در روز موجب کاهش خطر بیماری قلبی-عروقی تا ۱۵ درصد می شود.

به گفته محققان، بلوبری و سایر انواع توت ها باید در رژیم های غذایی گنجانده شوند تا خطر بیماری قلبی-عروقی، بخصوص در بین گروه پرخطر، کاهش یابد.
این گروه تحقیق به بررسی تاثیر مصرف بلوبری بر سندروم متابولیک پرداختند. سندروم متابولیک بدین معناست که یک فرد حداقل دارای سه فاکتور پرخطر ار فاکتورهای پرخطر زیر باشد: فشارخون بالا، قندخون بالا، چربی اضافی دورشکم، میزان پایین کلسترول خوب HDL و میزان بالا تری گلیسیریدها.

بیماری قلبی

«آیدین کسیدی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ابتلا به سندروم متابولیک به شکل قابل توجهی موجب افزایش خطر بیماری قلبی، سکته و دیابت می شود و استاتین ها و سایر داروها برای کنترل این فاکتورهای پرخطر تجویز می شود.»

به گفته محققان، تغییرات ساده در سبک زندگی، از جمله تغییر در گزینه های خوراکی، می تواند به کنترل این عوامل کمک کند.
مطالعات قبلی نشان داده بودند افرادی که به طورمنظم بلوبری مصرف می کنند با کاهش ریسک ابتلا به مشکلاتی نظیر دیابت نوع۲ و بیماری قلبی-عروقی روبرو هستند.
این خاصیت بلوبری به خاطر وجود مقادیر بالا ترکیبات طبیعی موسوم به آنتوسیانین هاست، فلاوونوئیدهای که مسئول رنگ آبی و قرمز در میوه ها هستند.

 


اخبار سلامت | بلوبری | قلب

http://etebarenovin.ir/145294

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *