موادغذایی مضر برای بیماران آسمی

w w w . e t e b a r e n o v i n . i r

آسم

براساس برخی تحقیقات, تغییر از خوردن غذاهای تازه, مانند میوه ها و سبزیجات, به غذاهای فرآوری شده ممکن است با افزایش موارد آسم در دهه های اخیر مرتبط باشد. اگرچه مطالعات بیشتری برای تغذیه بیماران آسمی مورد نیاز است، اما شواهد اولیه نشان می دهد که هیچ خوراکی یا ماده مغذی واحدی وجود ندارد که علائم آسم را به خودی خود بهبود ببخشد در عوض, افراد مبتلا به آسم ممکن است از خوردن یک رژیم غذایی خوب با میوه های تازه و سبزیجات بهره مند شوند.

بیماران مبتلا به آسم از این غذاها باید اجتناب کنند:

سولفات، که در میوه های خشک یافت می شود
غذاهایی که می توانند باعث ایجاد گاز شوند، مانند لوبیا, کلم و پیاز
مواد اولیه مصنوعی مثل مواد نگهدارنده شیمیایی و یا دیگر مواد طعم دهنده
برخی از غذاها ممکن است علائم آسم را تحریک کنند، که باید از آنها اجتناب شود. با این حال, بهتر است قبل از حذف برخی غذاها از رژیم غذایی خود، با پزشکتان مشورت کنید.


شماره خبر : 187296 - یکشنبه 31 مرداد 1400 ساعت 17:00:28
1400 copyright.