واکسینه شدن 10 هزار نفر از کارگران واحدهای تولیدی در اردبیل
محمد اهلی ضمن اعلام این خبر گفت: در راستای پایداری تولید و استمرار فعالیت شاغلین در واحدهای صنعتی و جلوگیری از وقفه در تولید، طرح واکسیناسیون شاغلین در دو شهرک صنعتی اردبیل(1) و (2) اجرا و به پایان رسید.
وی تصریح کرد: خوشبختانه این طرح با استقبال گسترده واحدهای تولیدی مواجه شد به نحوی که پیش بینی ها برای تزریق دوز اول در این دو شهرک کاملاً محقق گردید.
اهلی با بیان اینکه این طرح در بیش از 10 پایگاه واکسیناسیون ثابت و سیار اجرا گردید، از زحمات کادر درمان و مسئولین شبکه بهداشت و درمان و کلیه عوامل دخیل در امر واکسیناسیون تشکر و قدردانی نمود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل از ادامه واکسینه کردن شاغلین در سایر شهرکهای صنعتی استان خبر داد و افزود: با پیگیری های به عمل آمده به زودی شاهد آغاز واکسیناسیون در کلیه شهرکهای صنعتی استان خواهیم بود.