• پنج‌شنبه 22 مهر 1400 :: 11:23

آن‌ها رویای همسایگی با سلبریتی‌ها را به بالاترین قیمت می‌فروشند و این شایعات کار دست ستاره‌ها می‌دهد.

دهه ۷۰ این طور مد شده‌بود که هر ساختمان بالای دو طبقه‌ای هر جای‌ ایران بود را ندید می‌گفتند برای خاندان هاشمی است، چون او و خانواده اش نماد سرمایه‌داری در آن سال‌ها بودند. یک دهه بعد، اما طبقات اجتماعی جدیدی از بورژوا‌ها در ایران شکل گرفتند. پولدار‌هایی از طبقه سیاسی جدید که تا پیش از این اصلا اسمی از آن‌ها نبود.

آن‌هایی که نزدیک به طیف جدید در دل دولت بودند. آن‌هایی که طیف کاسبان تحریم بودند و فرصت‌های کسب ثروت یک شبه را یافته بودند. حالا دیگر در کنار برج‌های سر به فلک کشیده فقط اسم تیم هاشمی شنیده نمی‌شد.

ملک - مسکن ویلا

حالا اسم هایی، چون تیم مشایی و زنجانی، امیر منصور آریا و هدایتی و انصاری بودند که داشت ملک‌های شان معروف می‌شد.

قصه سلبریتی‌های ملاک!

ورزش دهه‌های شصت و هفتاد پولی نداشت و ستاره‌های با استعدادش هشت شان گروی ۹ ماند و کم‌نبودند ابرستاره‌هایی که افسرده به دام اعتیاد افتادند و حسرتی شدند برای مان.

در آن سال‌ها البته جریان جدیدی در طبقه اشرافی ایران هم شکل گرفت. ورزش حرفه‌ای ستاره محوری در سینما رونق گرفت. بازیکنانی که لژیونر شدند، سرمایه‌دار شدند و راه یافتند به جمع ملاکین.

ملک - مسکن ویلا

کم نبودند آن‌هایی که اسم شان سر زبان‌ها افتاد. از علی پروین که یک تاجر قدیمی بود و ویلا دار و ملاک در لواسان و رامسر تا علی کریمی، علی دایی، قلعه نویی، نکونام، حسین رضازاده و علی دبیر و دیگران!

تجارت از اسم

سلبرینی‌ها توانستند وارد کار تبلیغات ملک شوند. کم نبودند آن‌هایی که ملکی را در مجموعه‌های تجاری مختلف می‌گرفتند تا از اسم شان رونقی ایجاد شود در تجارت این مجتمع ها. افشین پیروانی، حمید استیلی، احمد عابدزاده، علی دایی، علی پروین، میناوند، مهدوی کیا، رضا گلزار، بهرام رادان، هدیه تهرانی، علی منصوریان و خیلی‌های دیگر که حتما اسامی شان را بسیار شنیده اید، نقشی کلیدی داشته اند در همه این سال‌ها در تجارت‌هایی از این دست.

تجارت با نام سلبریتی‌ها

فقط کافی است گذرتان به شمال، لواسان و جا‌های دیدنی ایران بروید و بخواهید قیمت ملکی را بگیرید، آنگاه با مواردی از این دست زیاد مواجه می‌شوید: «این ویلا برای علی دایی است». «آن زمین برای علی کریمی است» «هدیه تهرانی یا مهران مدیری» در این شهرک ملک دارند.

البته خیلی از این سلبریتی‌ها ملک‌های معروفی دارند که البته رسانه‌ای هم شده است. مثلا ویلای علی پروین در رامسر یا علی دایی در چلک نوشهر چیزی است که همه درباره اش شنیده اند. یا ملک عابدزاده در عباس آباد یا ویلای علی کریمی در لواسان و داشته‌های نکونام در شمال کشور.

ملک - مسکن ویلا

اما اگر روزگاری برای کسب و کار، فروشنده‌های محلی از طالقان تا شمال و ارتفاعات تهران با اسم خاندان هاشمی بازی می‌کردند، حالا اسم این ستاره‌ها کمک شان می‌کند برای افزایش قیمت املاک شان.

آن‌ها رویای همسایگی با سلبریتی‌ها را به بالاترین قیمت می‌فروشند و این شایعات کار دست ستاره‌ها می‌دهد.

شایعه‌ای که دایی را خشمگین کرد!

پرونده‌ای این روز‌ها داغ شده درباره کوه خواری و عکس ویلایی منتشر شده است در ارتفاعات اوشان تهران.

ویلایی که حالا مشخص شده مالک آن، مالک یکی از کارخانه‌های نام آشنا است که مشخص نیست چطور آنجا اجازه بریدن کوه را پیدا کرده است!

این خبر را خبرنگاری پیگیری کرده و به دایی گفته شایعه شده است آن ملک به نامش بوده، اما این ستاره سرشناس فوتبال بحث جالبی را باز کرده. او گفته یک خانه و یک ویلا دارد که بار‌ها عکسش در نشریات منتشر شده است و تاکید کرده که مردم فریب این خبر‌ها و این وعده‌های دلال‌ها که همسایه ستاره‌های شان می‌کنند را نخورند.

ملک - مسکن ویلا

او اعتقاد دارد این اتهامات فقط دو دلیل می‌تواند داشته باشد یا به قصد تخریب است و یا برای کسب درآمد که در هر دو حالتش او به مردم می‌گوید هوشیار باشند.

این نکته‌ای است که باید بی شک مردم در زمان خرید به اسم همسایگی ستاره‌ها در ذهن داشته باشند!



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا