- شنبه 06 فروردین 1401 :: 01:35
سوپ مرغ یکی از بهترینهاست زیرا بررسیها نشان دادهاند توانایی بدن را افزایش میدهد و از گرفتگی راههای بویایی و ابتلا به عفونتهای باکتریایی و ویروسی جلوگیری میکند.
4 توصیه تغذیه ای به سرماخورده ها
در ماههای سرد سال، انگار ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا به یک اپیدمی تبدیل میشود. این روزها، در هر خانوادهای حداقل یک نفر یا حتی تمام اعضا به این بیماریها مبتلا شدهاند. یکی میگوید به دلیل هوای آلوده است و دیگری آن را به استرس و ضعف بدن ربط میدهد اما چیزی که به نظر میرسد نقش انکارناپذیری در این میان دارد، نوع خورد و خوراک است که میتواند قوای جسمانی افراد را تقویت کند.
از آنجا که رعایت توصیههای تغذیهای به کوتاه شدن دوره این بیماریها کمک میکند، در این مطلب به 8 مورد از این توصیههای تغذیهای اشاره خواهیم کرد.
زنجبیل را به خاطر بسپارید:
همه ما زنجبیل را به عنوان یک گیاه با خاصیت ضددرد معده و ضدتهوع میشناسیم درحالیکه برای کاهش شدت علائم سرماخوردگی نیز مفید است. زنجبیل تازه یا پودرشده را میتوان در تهیه انواع غذاها و حتی نوشیدنیها به کار برد و خاصیت ضدالتهابی آن به فرونشاندن سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک میکند.
سوپ مرغ بخورید:
خوردن مواد غذایی آبکی در دوران سرماخوردگی آب و مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین خواهد کرد. در این میان سوپ مرغ یکی از بهترینهاست زیرا بررسیها نشان دادهاند توانایی بدن را افزایش میدهد و از گرفتگی راههای بویایی و ابتلا به عفونتهای باکتریایی و ویروسی جلوگیری میکند.
چای گرم بنوشید:
در خانواده چای، چای سبز و سفید و سیاه به دلیل داشتن ترکیبهایی با خاصیت آنتیاکسیدانی، به کاهش علائم تنفسی سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک میکنند. اگر این نوشیدنیها را با عسل و کمی آبلیموی تازه میل کنید، این خاصیت چند برابر خواهد شد.
موز بخورید:
اگر سرماخوردگی شما علائمی مانند تهوع، استفراغ و اسهال دارد، خوردن موز میتواند به کاهش شدت این علائم کمک کند. موز میوهای آسانهضم است و پوره یا تکههایی از آن، غذایی مناسب برای مبتلایان به این بیماری محسوب میشود