• چهارشنبه 03 فروردین 1401 :: 09:43

طبق مطالعات جدید مصرف شکلات سبب کاهش سطح کلسترول می شود.مصرف دو فنجان شکلات داغ در روز می تواند به حفظ سلامت مغز و جلوگیری از کاهش حافظه در افراد مسن کمک کند.

شکلات کاکائویی

شکلات و خواص بی نظیر آن

امروزه شکلات به عنوان یک محصول غذایی محبوب به حساب می آید که میلیون ها نفر ازخوردن آن لذت می برند و روز به روز به لطف طعم منحصر به فردش طرفداران بیشتری پیدا می کند.

شکلات کاکائویی

شکلات حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها است که پتانسیل آنتی اکسیدان آن مزایای سلامتی فراوانی برای مصرف کننده دارد:

 

۱) کلسترول

طبق مطالعات جدید مصرف شکلات سبب کاهش سطح کلسترول می شود. مصرف منظم کیک شکلاتی کم چرب می تواند باعث کاهش میزان کلسترول و بهبود فشار خون درجهت سلامت قلب و عروق شود.

۲) عملکرد شناختی

مغز

مصرف دو فنجان شکلات داغ در روز می تواند به حفظ سلامت مغز و جلوگیری از کاهش حافظه در افراد مسن کمک کند. محققان دریافتند که شکلات داغ باعث بهبود جریان خون به قسمتهای مختلف مغز می شود.

نتایج یک آزمایش آزمایشگاهی که در سال ۲۰۱۴ منتشر شد نشان داد که عصاره کاکائو، به نام لادو، ممکن است موجب کاهش آسیب به مسیرهای عصبی در بیماران آلزایمر شود.

۳) بیماری قلبی

قلب

تحقیقات منتشر شده در BMJ نشان می دهند که مصرف شکلات می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را به میزان یک سوم کاهش دهد.

محققان دریافتند که سطوح بالای مصرف شکلات با کاهش خطر اختلالات قلب و عروق مرتبط است.

قلب

شکلات و خواص بی نظیر آن



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا