• شنبه 07 خرداد 1401 :: 07:41

اسفناج منبع خوبی از ویتامین کا است. این ویتامین به خوبی شناخته نشده و یکی از اثرات آن این است که به بدن کمک می کند تا کلسیم را در استخوان ها حفظ کند. کلسیم، فسفر، پتاسیم، روی و سلنیوم املاحی هستند که به مقدار زیاد در‌اسفناج وجود دارند و می ‌توانند علاوه بر تاثیر مستقیم در استخوان‌ سازی، به سلامت کبد کمک ‌کنند.

اسفناج

اسفناج و خواص بی نظیر آن

این سبزی تیره رنگ منبع غنی از مواد معدنی، ویتامین ها و سایر ریزمغذی ها است و می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد. مواد مغذی موجود در اسفناج منجر به تقویت تعادل در سالمندان می شود و برای بهبود عملکرد شناختی نیز مفید است.

شما می توانید این سبزی رابه رژیم غذایی تان اضافه کنید:

بهبود سطح حافظه:

مغز

اسفناج در لیست غذاهایی قرار دارد که مصرف آنها منجر به تقویت حافظه می شود. اسفناج سرشار از اسید فولیک، ویتامین ب ۶، ویتامین های سی و آ و آنتی اکسیدان های مختلف است که به بهبود عملکرد شناختی کمک می کنند. همچنین پتاسیم موجود در این سبزی منجر به افزایش جریان خون در مغز می شود و تمرکز را به بالاترین سطح می رساند.

 

تقویت سلامت بینایی:

خستگی چشم

اسفناج منبع خوبی از بتاکاروتن، لوتئین و زانتان است که خواص آنتی اکسیدانی دارند. کاروتنوئیدها و ویتامین سی موجود در اسفناج از صدمات حاصل از رادیکال های آزاد بر روی شبکیه چشم جلوگیری می کند. در واقع مصرف اسفناج راهی برای پیشگیری از مشکلات بینایی در سنین پیری است.

 

بهبود وضعیت ماهیچه ها:

اسفناج

برای بهبود وضعیت ماهیچه ها هر ۷ روز هفته را اسفناج بخورید. اسفناج حاوی یک عنصر به نام C۰-Q۱۰۲است که خواص آنتی اکسیدانی ان منجر به تقویت ماهیچه ها می شود. هم چنین کلسیم موجود در اسفناج، عضلات را ریلکس می کند تا از گرفتگی آن ها حین ورزش بکاهد. به علاوه داشتن مقدار بالایی آهن در این گیاه، نقش مهمی در عضله سازی دارد.

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا