• جمعه 16 اردیبهشت 1401 :: 01:57

وقتی تا جایی که ممکن است چیزهایی که باعث مزاحمت و حواس پرتی می شوند را از روز خود حذف کنید، بهتر می توانید تمرکز کنید و این مسأله به شما کمک می کند در مدت زمان کوتاه تری کارهای بیشتری را به سرانجام برسانید.

چرا گاهی نیاز داریم تنها باشیم؟

چرا گاهی نیاز داریم تنها باشیم؟

در دنیای شلوغ و ماشینی امروز، پیدا کردن یک خلوت واقعی کار بسیار سختی شده است. حتی زمانی که جز خودمان و تلفن همراه مان کس دیگری حضور ندارد، نوتفیکیشن های مداوم شبکه های اجتماعی خلوت ما را بر هم می زنند. وقتی صحبت از تنهایی می شود همه ی ما به یاد اندوه و افسردگی یا اجتماعی نبودن می افتیم، اما حقیقت آن است که خلوت گزینی و تنهایی می تواند برای سلامت روحی و جسمی ما بسیار مفید باشد. در ادامه به فواید تنهایی می پردازیم.

فواید تنهایی

۱- به شما فرصت می دهد ذهن خود را از نو تنظیم کنید و به آن استراحت دهید

استرس و اضطراب دختر

وقتی دائماً درگیر دنیای شلوغ پیرامون تان هستید فرصت استراحت و تجدید انرژی را از مغز خود می گیرید. اما وقتی تنها باشید و چیزی وجود نداشته باشد که حواس شما را به خود پرت کند می توانید ذهن خود را از افکار مزاحم پاک کنید، تمرکز داشته باشید و با دیدی واضح تر فکر کنید. این فرصتی است تا همزمان ذهن و جسم خود را احیا کنید.

۲- به افزایش تمرکز و راندمان کمک می کند

دختر مجرم

وقتی تا جایی که ممکن است چیزهایی که باعث مزاحمت و حواس پرتی می شوند را از روز خود حذف کنید، بهتر می توانید تمرکز کنید و این مسأله به شما کمک می کند در مدت زمان کوتاه تری کارهای بیشتری را به سرانجام برسانید.

۳- به شما فرصت می دهد خودتان را کشف کرده و دیدگاه خودتان را پیدا کنید

وقتی در جمعی هستید، احتمال آنکه تحت تأثیر افکار و اعمال آن جمع قرار بگیرید بیشتر است. در حالی که ممکن است اگر به انتخاب خودتان باشد چنین افکار و اعمالی نداشته باشید.

 

چطور خلوت مناسبی برای خود ایجاد کنیم؟

دختر

آگاهی از فواید تنهایی کافی نیست و ممکن است در دنیایی که انگار همیشه بیدار است، پیدا کردن فرصتی برای خلوت کردن با خود دشوار باشد. اما چند راهکار ساده وجود دارد که به شما کمک می کند زمانی را با خودتان سپری کنید:

ارتباط خود را قطع کنید:

هر روز برای مدتی همه راه های ارتباطی خود با دیگران را قطع کنید. تلفن همراه، اینترنت و تلویزیون را خاموش کنید. اگر از کامپیوترتان برای کار خلاقانه ای مثل نوشتن استفاده می کنید، همه ی صداها و نوتفیکیشن های اتصال به اینترنت را قطع کنید و مشغول نوشتن شوید. خواهید دید که وقتی چیزی حواس تان را پرت نکند چقدر بیشتر می تواند کار کنید.

زودتر بیدار شوید یا به سر کار بروید:

خلاقیت و ایده تفکر

نیم یا یک ساعت زودتر از بقیه ی اعضای خانواده بیدار شوید و از این زمان برای خلق، تولید، حل مسأله، مدیتیشن یا هر کار دیگری که خوشحال تان می کند استفاده کنید. اگر بتوانید نیم ساعت زودتر از بقیه ی همکاران تان خودتان را به محل کار برسانید، این روش هم تأثیر گذار خواهد بود.

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا