- یکشنبه 27 شهریور 1401 :: 11:17
حرارت بالا در هنگام پخت غذا با سطوح بالای AGEs و احتمال ابتلاء به بیماری آلزایمر در ارتباط است
پیشگیری از آلزایمر با نحوه پخت غذا
پخت غذا با حرارت بالا باعث افزایش تشکیل ترکیباتی موسوم به گلیکوزیله پیشرفته (AGEs) میشود؛ این ترکیبات گروهی از ترکیبات شامل شکر، پروتئین و سایر مولکولهای بزرگ هستند.
محصولات نهایی گلیکوزیله پیشرفته (AGEs)، از طریق برخی مکانیسمها شامل افزایش التهاب و فشار اکسایشی، خطر ابتلاء به بیماریهای مزمن را افزایش میدهند.
آنها همچنین قادر به اتصال به گیرنده RAGE هستند؛ این گیرنده، پروتئینهای بتاآمیلوئید را در سد خونی مغز عبور داده و با بروز بیماریهایی مانند آلزایمر در ارتباط است.
محققان دانشکده پزشکی آیسان بیمارستان مونتسینای نیویورک اقدام به پخت ۵۴۹ غذا با روشهای مختلف طبخ کرده و محتوای AGEs آنها را در غذای پخته شده اندازهگیری کردند.
بررسی موشها با رژیم غذایی دارای مقادیر بالای AGEs نشان میدهد، این موشها دارای میزان بالای AGEs به همراه رسوب پروتئین بتاآمیلوئید در مغز هستند.
به گفته محققان، حرارت بالا در هنگام پخت غذا با سطوح بالای AGEs و احتمال ابتلاء به بیماری آلزایمر در ارتباط است.
-
قیمت انواع خودرو در بازار
-
وضعیت جوی هوا در روزهای آینده
-
قیمت سکه و طلا در بازار امروز
-
نحوه تعامل با افراد دورو
-
فرمول طلایی تبدیل آرزوها به واقعیت
-
نظرسنجی از چند کارشناس درباره بورس
-
آغاز شروع عملیات خط انتقال گاز چلوند_اردبیل
-
وقت رفتن به مدرسه با 4 تکنیک
-
لحظههای نو در انتظار طلاق گرفته ها
-
چاپ آگهی مفقودی مدرک تحصیلی در روزنامه
-
آخرین وضعیت قیمت اوراق مسکن
-
پیش بینی قیمت طلا در روزهای آینده
-
رصد آخرین نوسانات بازار دلار
-
قیمت نفت در بازار جهانی
-
پیش بینی قیمت سکه
-
بورس از نگاه کارشناسان بازار سرمایه
-
در مصاحبه شغلی چگونه رفتار کنیم؟
-
نمونه متن آگهی فقدان دانشنامه
-
7 خصوصیات افراد موفق
-
آسیب های پدیده تک والدی
-
استرس چه بالایی سر قلب می آورد؟
-
فرمول طلایی تبدیل آرزوها به واقعیت
-
وقت رفتن به مدرسه با 4 تکنیک
-
لحظههای نو در انتظار طلاق گرفته ها
-
4 حرف حساب در مورد فشار خون
-
اگر دچار پرخوابی هستید این 6 دلیل را بخوانید
-
آگهی مفقودی مهر در روزنامه سراسری
-
چهار دلیلی که شبها صورت را باید بشویید
-
حافظه شما با این کار از بین می رود
-
علت های مهم زوال عقل