- چهارشنبه 05 بهمن 1401 :: 10:35
مصرف شربت آلو باعث حفظ سلامت وتقویت سیستم قلبی عروقی می شود.
نوشیدنی برای تقویت سیستم ایمنی
آلو به دلیل وجود ویتامین C و آهن ترکیبی مناسب و بسیار قوی برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا است، این میوه سرشار از آنتی اکسیدانهایی است که از پوست در برابر اشعههای آفتاب محافظت میکند و همانند سپری قوی، آسیب خورشید را به حداقل میرساند و به رشد سلولهای جوان در بدن کمک میکند؛ منیزیم موجود در آلو برای انقباض ماهیچه عصبی و سیگنالهای عصبی ضروری است و مصرف آن نوعی آرامش و نشاط را به همراه دارد.
مهمترین خواص شربت آلو
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی؛ اظهار کرد: شربت آلو حاوی ویتامینهای A، E، C، K، گروه ویتامینهای B، پروتئین، آهن، فیبر، منیزیم، اسید فولیک، سدیم، پتاسیم، کلسیم، فسفر، اسید سیتریک و کربوهیدارت است و میتواند منبع مناسبی برای جذب این مواد مغذی باشد.
وی ادامه داد: از خواص شربت آلو میتوان به تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد؛ مصرف این شربت بدن را در برابر سرطانها محافظت میکند همچنین مصرف آن به تصفیه خون و حفظ سلامتی کبد کمک میکند؛ مصرف این میوه خوش طعم باعث رفع اگزما، خارشهای بدن، خشکی و حساسیتهای پوستی میشود.
عظمایی گفت: شربت آلو برای افرادی که روماتیسم، نقرس و آرتروز دارند بسیار مفید است و میتواند منجر به رفع کمخونی شود، همچنین استفاده از این شربت به جوانسازی پوست و مو کمک بسیاری میکند؛ این نوشیدنی میتواند به کنترل قند، فشار و چربی خون کمک کند از طرفی با توجه به خاصیت ضد یبوستی که دارد منجر به پاک سازی رودهها میشود. جالب است بدانید این میوه خوش طعم برای تمام طبعها و مزاجها مفید است.
مصرف شربت آلو باعث تقویت سیستم قلبی و عروقی است، حتی برای افرادی که مشکلات بینایی دارند مفید است و به بهبود دید چشم کمک میکند.
مواد لازم برای تهیه شربت آلو
آلوی ترش و ملس: یک کیلو گرم
آب: ۳ تا ۴ لیوان
سکنجبین: ۲ تا ۳ لیوان
آب لیمو ترش تازه: به مقدار لازم
طرز تهیه شربت آلو
برای تهیه این شربت ابتدا آلوها را داخل آب کمی بجوشانید و پس از آن که به اندازه کافی جوشید، ترکیب به دست آمده را از یک آبکش رد میکنیم تا صاف شود؛ وقتی مواد از هسته جدا شد ماده به دست آمده را با سکنجبین مخلوط کنید و برای مدتی داخل یخچال بگذارید تا خنک شود؛ میتوانید هنگام مصرف شربت مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید.