• سه‌شنبه 10 دی 1398 :: 12:16

رییس گشت‌های تعزیرات استان تهران از کشف بیش از ۲ هزار کیسه برنج تقلبی از یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای معروف تهران خبر داد.

برنج

 

حسین ایزدی رئیس گشت‌های تعزیرات استان تهران در رابطه با کشف برنج‌های تقلبی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای (ج) اظهار کرد: در گشت‌های تعزیرات حکومتی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای (ج)، ۲ هزار کیسه برنج تقلبی کشف شد.

وی افزود: در این فروشگاه‌ها برنج‌های ایرانی درجه چند را جای برنج درجه یک هاشمی یا ممتاز به فروش می‌رسانند.

ایزدی گفت: نرخ برنج‌های ایرانی باید حدود ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان باشد که در این فروشگاه‌ها با قیمت ۲۲ هزار تومان و برنج هاشمی را با ۲۸ هزار تومان به فروش می‌رساندند.

 

برنج

 

وی بیان کرد: برنج‌های مکشوفه، ضبط شدند و پس از تعیین قیمت توسط کارشناس سازمان تعزیرات حکومتی به فروش می‌رسند.

رئیس گشت‌های تعزیرات استان تهران تصریح کرد: پس از احراز تخلف، مسئولان فروشگاه‌ها به چند برابر نرخ کالا‌ها جریمه می‌شوند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا