- پنجشنبه 19 آبان 1401 :: 01:35
درست کردن ترشی هم مانند بسیاری از خوراکیها اسراری را در دل خود نهفته دارد که دانستن آنها خالی از لطف نیست.
در این قسمت با چند نکته در مورد درست کردن ترشی آشنا می شوید.
برای درست کردن ترشی تمام مواد باید بهخوبی خشک شده باشند و هیچ رطوبتی روی سبزیها باقی نمانده باشد.
بهتر است ترشی را در ظرف شیشهای با در فلزی بریزید؛ همچنین سرکه باید بهخوبی روی مواد را بپوشاند تا از کپک زدن آن جلوگیری کند.
میتوان ترشی را در ظروف پلاستیکی هم نگهداری کرد اما به هیچ عنوان از ظروف فلزی و بهخصوص ظروفی با جنس آلومینیوم برای درست کردن ترشی استفاده نکنید.
بهتر است ترشی را پس از درست کردن، درون یخچال نگهداری کنید تا از سالم ماندن آن اطمینان خاطر داشته باشید. محل نگهداری ترشی باید خنک و خشک باشد.
بهتر است برای برداشتن ترشی از داخل ظرف، از قاشق چوبی یا سیلیکونی استفاده کنید.
حواستان باشد که ورود قطرهای آب به درون ترشی یا شوری ـ حتی پس از رسیدن ترشی ـ باعث کپک زدن آن خواهد شد. ورود هوا به داخل ترشی نیز سبب ایجاد قارچ و کپک روی آن خواهد شد؛ به همین دلیل چه در ابتدای ریختن ترشی و چه حین مصرف باید در ظرف را بهخوبی ببندید.
-
برای گرفتن مدرک تحصیلی گم شده از کجا شروع کنیم؟
-
گزارش روز از بازار طلا
-
پیش بینی قیمت مسکن
-
قیمت نفت در بازار جهانی
-
افت و خیز شاخص سهام در بازار بورس
-
پیش بینی قیمت سکه
-
عواملی در محیط کاری که نابودتان می کند
-
توسعه فردی گام اصلی برای موفقیت
-
چاپ آگهی دعوت به مجمع در روزنامه
-
ثروتمند کردن فرزندان به این راحتی؟
-
چرا کسی برای آسمان آبی کاری نمیکند؟
-
پیش بینی قیمت های ارز دیجیتال
-
پیش بینی قیمت طلا در روزهای آینده
-
طلای دست دوم نخرید
-
چاپ آگهی مفقودی مدرک تحصیلی در روزنامه
-
آخرین وضعیت قیمت اوراق مسکن
-
پیش بینی بازار بورس
-
بورس از نگاه کارشناسان بازار سرمایه
-
رنگ و لعاب بورس در هفته گذشته
-
چگونه سود مجمع را دریافت کنیم؟
-
احترام گذاشتن براساس موقعیت افراد
-
سر و کله دیابت چگونه پیدا می شود؟
-
روش ترغیب کودکان به مسواک زدن
-
دشمنان خلاقیت را بشناسید
-
همه چیز در مورد تغییر رشته در ارشد
-
فراموش کردن خود به خاطر دیگران
-
روش سپردن مطالب کتاب در ذهن
-
8 نشانه نشانه کمبود اعتماد به نفس
-
این خوردنی ها شما را گرم می کند
-
چه فشارسنجی خوب است؟