• پنج‌شنبه 19 آبان 1401 :: 01:35

درست کردن ترشی هم مانند بسیاری از خوراکی‌ها اسراری را در دل خود نهفته دارد که دانستن آنها خالی از لطف نیست.

ترشی

در این قسمت با چند نکته در مورد درست کردن ترشی آشنا می شوید.

برای درست کردن ترشی تمام مواد باید به‌خوبی خشک شده باشند و هیچ رطوبتی روی سبزی‌ها باقی نمانده باشد.

بهتر است ترشی را در ظرف شیشه‌ای با در فلزی بریزید؛ همچنین سرکه باید به‌‌خوبی روی مواد را بپوشاند تا از کپک زدن آن جلوگیری کند.

می‌توان ترشی را در ظروف پلاستیکی هم نگهداری کرد اما به‌ هیچ ‌عنوان از ظروف فلزی و به‌خصوص ظروفی با جنس آلومینیوم برای درست کردن ترشی استفاده نکنید.

بهتر است ترشی را پس از درست کردن، درون یخچال نگهداری کنید تا از سالم ماندن آن اطمینان خاطر داشته باشید. محل نگهداری ترشی باید خنک و خشک باشد.

بهتر است برای برداشتن ترشی از داخل ظرف، از قاشق چوبی یا سیلیکونی استفاده کنید.

حواستان باشد که ورود قطره‌ای آب به درون ترشی یا شوری ـ حتی پس از رسیدن ترشی ـ باعث کپک زدن آن خواهد شد. ورود هوا به داخل‌ ترشی نیز سبب ایجاد قارچ و کپک روی آن خواهد شد؛ به همین دلیل چه در ابتدای ریختن ترشی و چه حین مصرف باید در ظرف را به‌خوبی ببندید.

ترشی



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا