- یکشنبه 20 مهر 1399 :: 12:05
بسیاری از ما سیب زمینی را به روشی اشتباه میپزیم که موجب از دست رفتن فوائد آن میشود.در این مطلب به روش درست پخت اشاره کردیم.
پخت سیب زمینی کار بسیار سادهای است، اما اغلب ما حین انجام این کار مرتکب خطای بزرگی میشویم که نتیجهاش از دست رفتن عمده مواد مغذی آن است.
خطایی که از آن صحبت میکنیم انداختن سیب زمینیها در آب سرد و انتظار برای جوشیدن آب و پختن آنهاست.
سالمترین روش برای این کار انداختن سیبزمینیها به صورت خام در آب جوش آمده است و فقط باید هنگام نرم شدنشان، کمی نمک به آنها اضافه کنیم.
سیب زمینیهای کوچک و تازه باید خوب پوست گرفته و شسته شوند و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط درون آب جوش آمده بمانند اما سیب زمینیهای کهنهتر باید با پوست در آب جوشانده شوند، زیرا پوست آنها سرشار از مواد مغذی است. اگر هم قصد پوست کندن آن را دارید باید تا حد امکان لایه نازکی از روی آن برداشته شود.
فراموش نکنید که سیب زمینی جزو گیاهان ریشهای است که از منابع عالی برای ویتامین سی، منیزم، کلسیم، آهن، منگنز، ید، سدیم و گوگرد محسوب میشود.
-
قیمت سکه و طلا در بازار امروز
-
تصویب توسعه 17 هکتاری شهرک صنعتی اردبیل 2
-
چاپ آگهی مفقودی در روزنامه سراسری کثیرالانتشار
-
گزارش روز از بازار طلا
-
قیمت نفت در بازار جهانی
-
آخرین وضعیت قیمت اوراق مسکن
-
پیش بینی قیمت طلا در روزهای آینده
-
پیش بینی بازار بورس
-
آخرین اخبار بازار خودرو
-
وضعیت شرکت ریخته گری ایران با نماد «خریخت»
-
سوخت رسانی شبانه روزی به مناطق برفی اردبیل
-
کارت سوخت چه افرادی غیر فعال می شود؟
-
پیش بینی قیمت های ارز دیجیتال
-
پیش بینی قیمت سکه
-
وضعیت شرکت لامیران در بازار سرمایه
-
رصد آخرین نوسانات بازار دلار
-
افت و خیز شاخص سهام در بازار بورس
-
وضعیت بازار خودرو
-
آخرین خبرها از وضعیت بازار ارز
-
گزارش روز از بازار خودرو
-
خواص خرمالو در دوران شیردهی
-
تأثیرات هرزهنگاری بر روابط عاطفی و جنسی
-
وضعیت جوی هوا در روزهای آینده
-
چاپ آگهی مفقودی برگ سبز خودرو
-
بهترین دمنوش ها برای رهایی از شر سرماخوردگی
-
راهکاری ساده برای رفع سردردهای میگرنی
-
دلایل خارش شدید پوست
-
پس از کشیدن دندان چه چیزی باید بخورید؟
-
بهترین خوراکی ها برای فصل سرما
-
نوشیدنی برای تقویت سیستم ایمنی