• شنبه 26 مهر 1399 :: 03:10

دارچین نوعی ادویه خوشبو است که فواید فراوانی دارد و در بعضی از غذاها می‌ریزند.

دارچین

دارچین، ادویه ای کم نظیر با بوی مطبوع و تاریخچه کهن است. مصری ها از ۲هزار سال قبل از تولد حضرت مسیح(ع) از دارچین استفاده می کردند.

این ادویه ارزشمند خاصیت دارویی زیادی دارد.

برگ درخت دارچین و روغن دارچین خاصیت های مشابه ای دارد.یک قاشق مرباخوری پودر دارچین به اندازه یک لیوان آب انار حاوی آنتی اکسیدان است.

دارچین سرشار از کلسیم، آهن، ویتامین C،K، منگنز و فیبر است.

خاصیت ضدباکتریایی دارد که برای خوشبو کردن دهان به کار برده می شود.

استنشاق روغن دارچین، تمرکز ذهنی و حافظه را بهبود می بخشد.

برای پیشگیری از فاسدشدن گوشت به عنوان نگهدارنده استفاده می شود.

پاشیدن مخلوطی از روغن دارچین، میخک، اکالیپتوس، لیمو و رزماری ۹۹درصد باکتری های موجود در فضا را از بین می برد.

افزودن آن به چای، گرفتگی سینه ومجرای تنفسی را التیام می بخشد.

افزودن آن به چای و سوپ حالت تهوع را کاهش می دهد.

مصرف مخلوطی از عسل و دارچین به جای مربا، میزان کلسترول را کاهش می دهد.

برای درمان ریزش مو مخلوطی از یک قاشق غذاخوری عسل، یک قاشق مرباخوری پودر دارچین و کمی زیتون ولرم را روی پوست سر و مو بمالید و پس از ۱۵دقیقه بشویید.

مصرف روزانه مخلوطی از یک قاشق غذاخوری عسل و یک چهارم قاشق مرباخوری پودر دارچین به مدت ۳روز، سینوزیت، سرفه و سرماخوردگی را درمان می کند.

مصرف مخلوطی از یک قاشق غذاخوری عسل و کمی پودر دارچین قبل از هر وعده غذایی به هضم غذا کمک می کند.

دارچین همراه با عسل، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و بدن را در برابر عفونت های ویروسی و باکتریایی محافظت می کند.

برای رفع درد آرتریت، ضمادی تهیه شده از مقداری عسل، آب ولرم و پودر دارچین را روی قسمت های دردناک بمالید تا درد تسکین پیدا کند.

همانند تمامی داروهای گیاهی، مصرف محدود دارچین مشکل ایجاد نخواهد کرد. به عنوان مثال، متخصصان مصرف روزی نصف قاشق مرباخوری پودر دارچین را توصیه می کنند.

مصرف بیش از حد دارچین، می تواند باعث حالت تهوع و جوش های پوستی شود.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا