پنجشنبه، ۰۱ آبان ۹۹ - ۰۲:۴۳ 169854

با این که میوه زردآلو یک ماده غذایی بسیار مغذی و مفید برای زنان باردار است، اما، زنان حامله باید برای اطمینان بیشتر در مورد سلامتی خود و جنین داخل رحمشان، میزان مصرف این میوه را هم در دوران بارداری خود محدود کنند

پایگاه خبری اعتبار نوین (etebarenovin.ir)

بارداری
کدام مادر بارداری نمی خواهد که زندگی سالمی را به جنین داخل رحم خود هدیه دهد؟ قرار دادن برخی از مواد غذایی حیاتی در رژیم غذایی دوران بارداری زنان مانند پروتئین، اسید فولیک، ید، کلسیم و آهن برای حفظ سلامت خود مادران و جنین داخل رحم این افراد بسیار ضروری است. جالب است بدانید که همه این مواد مغذی در میوه زردآلو به مقدار زیادی یافت می شود!
اکثر پزشکان متخصص زنان و زایمان به مادران باردار توصیه می کنند که میوه زردآلو را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند. با این حال، بسیار مهم است که این مادران، همه میوه ها را قبل از مصرف به درستی بشویند، تا انگل ها و باکتری های مضری که منجر به بروز بیماری های منتقله از غذاها مانند listerosis و توکسوپلاسموز می شود، به طور کامل از بین برود، زیرا بر اساس تحقیقات انجمن بارداری آمریکا و FDA، چنین بیماری هایی در بین زنان حامله به وفور دیده می شود.

فواید خوردن زردآلو در دوران بارداری:

زردآلو

همانطور که می دانید میوه زردآلو متعلق به خانواده Rosaceae بوده و میوه ای بزرگ تر از گیلاس و بادام می باشد. با توجه به یافته های محققان، زنان در سراسر دنیا می توانند در دوران بارداری خود ۱ الی ۲ عدد از این میوه را با خیال راحت و به صورت روزانه مصرف کنند. در ادامه این مقاله، نگاهی به مزایای بهداشتی و درمانی مصرف زردآلو در دوران بارداری زنان انداخته ایم. مهم ترین این موارد عبارتند از:
• میوه زردآلو سرشار از مواد معدنی، سیلیکون، فسفر، پتاسیم، آهن و کلسیم است. محتوای بالای آهن، مس و کبالت در میوه زردآلو به بدن فرد مصرف کننده کمک می کند تا از مشکل کم خونی (که عواقب آن می تواند برای مادران حامله کشنده باشد.) در امان بماند.
• همانطور که می دانید مادران باردار باید روزانه ۳۰۰ کالری بیشتر از زنان معمولی دریافت کنند، تا بتوانند نیازهای بدن خود و جنین در حال رشد داخل رحم خود را فراهم نمایند. به همین علت، این مادران باید برای دریافت کالری اضافی، همه مواد غذایی مفید را به طور مساوی در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند. یادتان باشد که اگر میوه زردآلو همراه با سبزیجات و میوه های غنی از رتینول مصرف شود، برای حفظ سلامت خود این مادران و رشد جنین داخل رحم آن ها بسیار مفید خواهد بود.
• همچنین، فراموش نکنید که این میوه غنی از آهن است. به همین دلیل، اکثر پزشکان متخصص زنان و زایمان به زنان باردار توصیه می کنند که (برای دریافت ۳۰ میلی گرم آهن در روز) این میوه را به صورت روزانه مصرف کنند، تا بدن آن ها در برابر مشکل کم خونی محافظت شود.

مصرف زردآلوی خشک شده در دوران بارداری:

بارداری

جالب است بدانید که زردآلوی خشک شده هم به عنوان یک گیاه دارویی در دوران بارداری برخی از زنان مورد استفاده قرار می گیرد. به همین دلیل، اجازه دهید تا در ادامه این مقاله، نگاه دقیقی به مزایای زردآلوی خشک شده بیندازیم. مهم ترین مزایای مصرف این ماده غذایی عبارتند از:
• از زمان های قدیم، مردم از پوست درخت زردآلو برای درمان مشکلات ناباروری، اسپاسم و بند آوردن خونریزی استفاده می کردند.
• همچنین، زنان باردار می توانند برای درمان عفونت های واژن خود خمیری از هسته این میوه درست کرده و از آن استفاده نمایند.
• گفته می شود که مصرف گوشت میوه زردآلو در طول دوران بارداری و شیردهی زنان، برای حفظ سلامت خود این مادران و جنین داخل رحم این افراد بسیار مفید است.
اما، برخی از مطالعات پژوهشی نشان می دهد که زنان باید از مصرف دانه زردالو در طول دوران بارداری خود اجتناب کنند، چون امکان دارد احتمال بروز مشکل نقائص در هنگام تولد نوزادان را افزایش دهد.
• در نهایت، فراموش نکنید که زردآلوی خشک شده مانند میوه های خشک دیگر غنی از کلسیم، اسید فولیک، آهن و فیبر بوده و مصرف آن می تواند یک انتخاب عالی برای آرام کردن میل شدید به مصرف غذاهای مضر در بدن زنان حامله باشد.

 

خطرات مصرف زردآلو در دوران بارداری:

زردآلو

با این که میوه زردآلو یک ماده غذایی بسیار مغذی و مفید برای زنان باردار است، اما، زنان حامله باید برای اطمینان بیشتر در مورد سلامتی خود و جنین داخل رحمشان، میزان مصرف این میوه را هم در دوران بارداری خود محدود کنند، چون همانطور که می دانید مصرف بیش از حد هر ماده غذایی در طی دوران بارداری زنان خوب نبوده و ممکن است عوارض جانبی احتمالی را در بدن ود این افراد و جنین داخل رحمشان به وجود آورد.
مصرف بیش از حد میوه زردآلو می تواند بر روی سیستم عصبی زنان حامله تاثیر گذاشته و منجر به بروز ناراحتی های شدیدی در دوران بارداری این افراد شود. همچنین، به عنوان یک زن حامله فراموش نکنید که اگر میوه زردآلوی نارس را در طی کل دوران بارداری خود مصرف کنید، ممکن است باعث بروز ناراحتی در معده شما شده و سایر مشکلات و ناراحتی های دوران حاملگی را هم شدت بخشد. علاوه بر این موارد، از آن-جایی که میوه زردآلو حاوی دی اکسید گوگرد است، مصرف بیش از حد آن می تواند باعث بروز واکنش های آلرژیک در بدن مادران باردار و جنین داخل رحم این افراد شود. بنابراین، اگر شما هم به عنوان یک زن حامله حساس به سولفیت هستید، بهتر است از مصرف این میوه در دوران بارداری خود به شدت اجتناب کنید.

در نهایت، فراموش نکنید که میوه زردآلو حاوی laetrile شیمیایی بوده و مصرف بیش از اندازه آن می تواند سیستم کل بدن زنان باردار را به هم زده و باعث بروز ناراحتی در بدن این افراد شود. بنابراین، شما باید به عنوان یک خانم باردار برای بهره بردن از مزایای سلامتی این میوه در طی کل دوران بارداری خود، مصرف آن را محدود کرده و فقط پنج عدد از این میوه را در روز مصرف کنید. علاوه بر این موارد، یادتان باشد که مصرف بیش از حد میوه زردآلو می تواند باعث بروز مشکل سرگیجه در زنان حامله شده و حتی ممکن است در افرادی که حالت سرگیجه و سردرد را در دوران قبل از بارداری خود هم تجربه می کردند، به شدت افزایش دهد.
زردآلوهایی که دارای طعم تلخی هستند، حاوی آمیگدالین (نوعی سم از گروه آمیگدالین گلیکوزید بوده و در معده آزاد می شود) بالایی می باشند، که مصرف بیش از حد آن ها می تواند علائمی مانند ناراحتی های تنفسی، استفراغ و گرفتگی عضلات را در بدن زنان باردار به وجود آورد. به همین علت، برخی از پزشکان متخصص زنان و زایمان ادعا می کنند که مصرف این ماده غذایی در اندازه بالا می تواند فلج شدن سیستم تنفسی زنان باردار را به دنبال داشته باشد.

اگر مادر بارداری هستید که زیاد تخم مرغ میخورید یا اصلا نمیخورید، خواندن در دوران بارداری حتما تخم مرغ بخورید اما به شرطی که… به شما توصیه میشه.

یاد آوری مهم در مورد خوردن زردآلو در دوران بارداری:

زردآلو

همانطور که می توان از اطلاعات ارائه شده در این مقاله استنباط کرد، میوه زردآلو دارای ارزش غذایی و دارویی بالایی برای حفظ سلامت زنان باردار و جنین داخل رحم این افراد است. پس، اگر شما با مصرف این میوه مغذی در مدت یک هفته (۱ الی ۳ بار در هر هفته) هیچ گونه مسائلی را احساس نکردید، می توانید با خیال راحت و با رعایت حد اعتدال، آن را تا پایان دوران بارداری خود مصرف کنید. علاوه بر این، از آن جایی که دوران بارداری زمانی است که زن حامله باید وزن اضافی در حدود ۱۱-۱۶ کیلوگرم به دست آورد، به همین دلیل رعایت حد اعتدال در مورد مصرف میوه زردآلو در طی این دوران حساس ایده درستی نبوده و فرد باید از هر نوع ماده غذایی دیگر نیز به میزان متوسط استفاده کند، تا بتواند نیاز بدن خود و جنین داخل رحمش را برآورده نماید.
پس مصرف این میوه در تمام زمان ها ایمن می باشد! اما اگر به دنبال رضایت کامل از مصرف این ماده غذایی در طی کل دوران بارداری خود، هستید بهتر است تمام نکات و مراقبت های بهداشتی را قبل از قرار دادن آن در ترکیب رژیم غذایی روزانه خود بررسی کرده و با یک دکتر متخصص زنان و زایمان مشورت کنید.

https://etebarenovin.ir/169854

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *