دوشنبه، ۲۶ آبان ۹۹ - ۱۲:۲۹ 171781

رییس اتحادیه تالارهای پذیرایی گفت: برگزاری مراسم‌های خانوادگی به رستوران‌ها با فضاهای کوچک منتقل شده است، در صورتی که سالن‌های پذیرایی می‌توانند با رعایت تمام دستورالعمل‌های بهداشتی این آیین‌ها را به خوبی برپا کنند.

پایگاه خبری اعتبار نوین (etebarenovin.ir)

تالار

 

شیوع ویروس کرونا در حدود یکسال گذشته نه تنها ایران بلکه اقتصاد تمام جهان را تحت تاثیر خود قرار داده و تمام مشاغل خرد و کلان را با مشکلات بسیاری مواجه کرده است.

در حالی که تعداد جانباختگان ناشی از این بیماری هر روز در سراسر جهان بیشتر می شود گستره خسارت به فعالان اقتصادی نیز افزایش می یابد و افراد بیشتری مشاغل خود را از دست می دهند.

ایران نیز از این قائده مستثنی نبوده و بسیاری از مشاغل در آستانه نابودی قرار گرفته اند یکی از این فعالیت ها، تالارهای پذیرایی و سالن های مجالس است که از اسفندماه که آغاز فراگیری بیماری ناشناخته جهانی در کشور است تعطیل شدند و اجازه برگزاری هیچ مراسمی را .

البته با کاهش دوره ای این بیماری، تالارها اجازه بازگشایی محدود و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی را داشتند اما با اوج گیری دوباره کرونا بار دیگر درهای سالن ها به روی مشتری ها و متقاضیان بسته شد.

 

غذای رستوران

 

خسارت ۱۰۰ درصدی به صنف تالارهای پذیرایی

در همین راستا، «خسرو ابراهیمی نیا» با اشاره به خسارت ۱۰۰ درصدی به صنف تالارهای پذیرایی و سالن مجالس، اظهار داشت: وقفه در فعالیت قابل جبران است اما این بخش نزدیک به ۱۰ ماه است که از فعالیت باز ایستاده است در حالی که برگزاری مراسم ها به مکانی رفته که صلاحیت برپایی ندارند و دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نمی کنند.

وی با اشاره به اینکه تالارهای پذیرایی، سالن های بزرگی برای مدیریت برگزاری مراسم های مردم در اختیار دارند، خاطرنشان کرد: با در دستور کار قرار دادن کاهش ظرفیت پذیرش مهمان و ضد عفونی مداوم سالن ها و رعایت تمام دستورالعمل های بهداشتی زیر نظر گروه های متخصص می توانیم سلامت و بهداشت را تضمین کنیم این در حالی است که با بسته بودن تالارهای پذیرایی اجرای مراسم به رستوران ها منتقل شده که وضعیت مناسبی برای این گونه فعالیت ها ندارند.

 

غذای رستوران

 

ابراهیمی نیا با بیان اینکه سالن های برگزاری مجالس تعطیل شدند اما مراسم ها برگزار می شوند، تصریح کرد: عده ای از سالن داران برای جلوگیری از ضرر بیشتر کار خود را رها کرده و به رستوران گردانی روی آورده اند، در حالی که با نظارت بیشتر می توان این چرخه را در مسیر درست قرار داد.

با توجه به اینکه پیش بینی ها از ماندگاری ویروس کرونا حداقل تا یکسال آینده در زندگی ایرانیان خبر می دهد و فعالیت بسیاری از اصناف در گرو حضور جمعی است باید تدابیر جدید تحت نظارت به چرخه فعالیت بازگردند.

این در حالی است مرگ و میر روزانه ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور به بیش از ۴۰۰ نفر در روز رسیده و محدودیت های ترددی و بازگشایی اصناف افزایش یافته است و بر اساس اعلام مسوولان و نهادهای دولتی امکان دارد تا یکسال آینده، زندگی انسان تحت تاثیر کرونا ادامه پیدا کند.

https://etebarenovin.ir/171781

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *