متخصص داخلی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: در افراد لاغر رژیم غذایی نامناسب، نخوردن میوه و سبزیجات نیز ایجاد کبد چرب می کند.
دکتر مسیح الله شاکری اظهار داشت: عمده علل ایجاد کبد چرب در سالهای اخیر در ایران و دنیا، اضافه وزن و چاقی به دلیل تغذیه نامناسب بوده است و زیاده روی در مصرف قندهای ساده همچون کیک، شکلات، انواع نوشابه، شیرینی، دسرها، نبات و آبنبات و روغن ها،لبنیات پرچرب و مصرف الکل از عوامل اثر گذار در ابتلا به کبد چرب است.
وی با بیان اینکه بهبود کبدچرب با اصلاح وزن، ورزش و همزمان داشتن یک رژیم غذایی ایجاد می شود،تصریح کرد: در افراد لاغر رژیم غذایی نامناسب، نخوردن میوه و سبزیجات نیز ایجاد کبد چرب می کند.
وی بیان کرد: برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب باید وزن خود را در حد طبیعی نگه داشت مصرف قندها و چربی ها باید متعادل باشد.
به گفته وی مصرف به اندازه میوه و سبزیجات، استفاده از لبنیات کم چرب و داشتن ورزش در برنامه روزانه در پیشگیری از کبد چرب بسیار مهم است.
وی در ادامه تاکید کرد: بهتر است گوشت مصرفی گوشت سفید باشد و گوشت قرمز از نوع کم چرب مانند گوشت شترمرغ و بوقلمون استفاده شود.