جمعه، ۱۴ آذر ۹۹ - ۰۸:۱۸ 173512

طبع شیره انگور شیرین، گرم و تر است و بیشتر افراد می توانند از آن استفاده کنند.یکی از بهترین زمان های استفاده از شیره انگور فصول سرد سال است و به دلیل خواص مفیدی که این ماده ی غذایی در درمان و تسکین بیماری های فصل سرما دارد، بهتر است جایی برای آن در برنامه ی غذایی تان باز کنید.

پایگاه خبری اعتبار نوین (etebarenovin.ir)

انگور

شیره انگور سرشار از خواصی است که در فصل پاییز نباید از خوردن آن غافل شد.

طبع این شهد شیرین، گرم و تر است و بیشتر افراد می توانند از آن استفاده کنند. همچنین بعضی افراد با شیره انگور شربت، دسر یا در پخت شیرین ها استفاده می کنند که روش بسیار خوبی برای استفاده از آن است. با توجه به طبیعت گرمی که این شیره دار می تواند بهترین مصرف ان در فصول سرد سال باشد. به عنوان مثال می توانی به جای عسل همراه با دسرهای مختلف مانند دسر کدو حلوایی و دارچین هرازگاهی از این شیره پرخاصیت استفاده کنی. شیره انگور نیز همانند خود انگور دارای مقادیری از ویتامین آ، ب و ث است که مصرف آن، نیازهای بدن را به این ویتامین ها را تأمین می کند.

در منابع طب سنتی ایرانی، شیره انگور را دبس یا دوشاب می نامند. طبیعت این خوراکی، گرم و تر است و بیشتر افراد می توانند از آن استفاده کنند. همچنین بعضی افراد با شیره شربت درست می کنند که روش بسیار خوبی است و طبع شربت نیز گرم است. شیره نیز همانند خود انگور دارای مقادیری از ویتامین آ، ب و ث است و مصرف آن نیازهای بدن را به این ویتامین ها تأمین می کند. یکی از بهترین زمان های استفاده از شیره انگور فصول سرد سال است و به دلیل خواص مفیدی که این ماده ی غذایی در درمان و تسکین بیماری های فصل سرما دارد، بهتر است جایی برای آن در برنامه ی غذایی تان باز کنید.

شیره انگور مانند شیره خرما رنگ تیره ای دارد و همراه ارده برای وعده صبحانه افرادی که می خواهند رژیم کاهش وزن بگیرند بسیار مناسب است زیرا علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز می تواند تا مدت زمان طولانی ما سیر نگه دارند و احساس گرسنگی نکنیم. شیره انگور در مقایسه با انگور، کالری فوق ‌العاده بالایی دارد و مصرف مقدار اندک آن انرژی از دست رفته را جبران می‌ کند. خوردن این دو ماده غذایی مفید، کم خونی را درمان می ‌کند و موجب بهبود حافظه می ‌شود.

https://etebarenovin.ir/173512

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.