• سه‌شنبه 17 فروردین 1400 :: 01:57

تاسیسات ساختمانی، شرایط مطلوب و مناسب برای زندگی و کار در ساختمان را فراهم می‌کنند، به همین دلیل به جز جدایی ناپذیر و کلیدی ساختمان تبدیل شده‌اند.

image 69a2e5751fbcb473ea970f1e3785b93e46e42c5b

با گرم شدن هوا و آمدن فصل تابستان، باید برای آماده سازی تاسیسات ساختمان که شامل وسایل گرمایشی و سرمایشی می‌شود اقدام کرد و کیفیت و راندمان آن‌ها را بالا برد. با دانستن چند اقدام ضروری برای مهیاسازی تاسیسات ساختمان در فصل گرما، بازدهی دستگاه را افزایش داده و در بسیاری از هزینه‌ها نیز صرفه جویی خواهید کرد.

تبدیل حالت زمستانی به تابستانی در پکیج های گرمایشی

تمامی پکیج‌های موجود در بازار، در سه حالت زمستانی، تابستانی و خاموش قابل تنظیم می‌باشند. در حالت زمستانه، پکیج علاوه بر گرم کردن آب مصرفی و بهداشتی، شوفاژ و رادیاتور را نیز گرم می‌کند.

در حالت تابستانه و با افزایش دمای هوا، دستگاه تنها آب مصرفی و بهداشتی را گرم می‌کند. به همین دلیل کاربران پکیج برای افزایش طول عمر مفید و راندمان دستگاه، آن را از حالت زمستانی به تابستانی تغییر می‌دهند.

فراموش نکنید قبل از اینکه تبدیل حالت زمستانی به تابستانی پکیج را انجام دهید، ابتدا از عدم انسداد و گرفتگی مسیر دودکش اطمینان حاصل کنید. وجود هر گونه مانع در مسیر دودکش، در بهترین حالت می‌تواند باعث ایجاد مشکلات جدی در کارکرد دستگاه و در نهایت منجر به تعمیر پکیج شود. برای آسان کردن پروسه تغییر حالت پکیج، سه ولوم در دستگاه تعبیه شده است.

ولوم اول: خاموش و روشن کردن پکیج، با این قطعه انجام می‌شود.

ولوم دوم: برای تنظیم آب مصرفی به کار می‌رود.

ولوم سوم: کار تغییر حالت زمستانی پکیج، به تابستانی را انجام می‌دهد.

در اولین قدم برای تغییر حالت زمستانه به تابستانه پکیج، باید دستگاه را خاموش و دوباره راه اندازی کنید. برای انجام این کار، از ولوم اول کمک بگیرید.

مرحله بعدی در برند‌های متعدد پکیج، می‌تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال اگر پکیج بوتان دارید باید بعد از خاموشی، دستگاه را دوباره راه اندازی کرده و سپس درجه فشار پکیج را تنظیم و کنترل کنید. اگر فشار آن از حد معمول، که اغلب در حدود یک و نیم بار است کمتر بود  باید با باز کردن شیر پرکن، فشار را بالا آورده و تنظیم کرد. در مرحله بعدی نیز باید با استفاده از ولوم، پکیج بوتان را در حالت تابستانه قرار داد.

در پکیج ایران رادیاتور، باید بعد از خاموش کردن دستگاه، شیر‌های رفت و برگشت رادیاتور را ببندید. سپس با کمک ولوم دوم، دمای آب مصرفی را تنظیم کنید. سپس ولوم سوم را در حالت صفر قرار دهید.

image 6f2d8d7b8240c2720b07d6f91bfec6f7804be837

ساده‌ترین کار برای طولانی کردن مدت زمان استفاده مفید از پکیج ها

فرقی ندارد که پکیج دیواری شما از چه برندی است، حجم آن چقدر است و برای چه مکانی از آن استفاده می‌کنید. پکیج دستگاه پرمصرفی است و تقریبا در تمام فصول سال از آن استفاده می شود. در ماه‌های گرم سال برای تولید آب گرم مصرفی و در فصول سرد برای گرمایش رادیاتور و شوفاژ و گرم کردن محیط از پکیج استفاده می شود. این استفاده مداوم باعث می شود که به مرور عمر پکیج دیواری کوتاه تر شود و بیشتر به سرویس و تعمیر پکیج نیاز داشته باشد. همچنین وجود رسوبات و مواد معدنی محلول در آب باعث ایجاد رسوبات در سیستم لوله کشی پکیج می‌شود و کم کم دستگاه را از کار خواهد انداخت. برای نگهداری صحیح و طولانی مدت از این دستگاه باید به صورت دوره‌ای پکیج را سرویس کنید.

سرویس پکیج شامل هواگیری، رسوب زدایی و بررسی دودکش است و بهترین زمان برای انجام آن هنگام تغییر حالت زمستانه و تابستانه است.

سرویس و عیب یابی در کولر آبی با گرم شدن هوا

با آمدن فصل گرما، باید به فکر راه اندازی وسایل سرمایشی بود. محبوب‌ترین وسیله سرمایشی در مناطق گرم و خشک، که قیمت خرید بسیار مناسبی هم دارد کولر آبی است. با توجه به ساختار ساده و در دسترس بودن قطعات یدکی دستگاه، با کمی اطلاعات و تجربه می‌توانید، کار سرویس کولر آبی را انجام دهید. اما اگر مهارت، وقت و انرژی کافی برای انجام این پروسه را ندارید، باید از یک تعمیرکار متخصص کمک بگیرید.

در تابستان کولر آبی حداقل روزی 5 الی 6 ساعت، بی وقفه کار خواهد کرد. پس سرویس دوره‌ای دستگاه را در برنامه خود بگزارید، تا علاوه بر افزایش راندمان، عمر مفید کولر را نیز بالا برده و از هزینه‌های تعمیر جلوگیری کنید.

image 47ec17a15e89b0012d9a75bd5c5cbd32866fb4f5

نحوه سرویس و رفع ایرادات جزیی کولر آبی

  • کولر را خاموش کنید. کلید‌های پاور را چک کرده و اگر دستگاه با دو شاخه به پریز وصل می‌شود آن را قطع کنید. باید از نبود جریان برق در دستگاه، اطمینان حاصل کنید.
  • پوشال‌ها می‌توانند به بهترین مکان برای رشد باکتری و قارچ‌ها تبدیل شده و آن‌ها را به محیط خانه بیاورند. پره‌های کولر را باز و پوشال‌ها را نیز بیرون بیاورید. پره‌ها را تمیز و پوشال‌ها را نیز تعویض کنید.
  • تمام قسمت‌های کولر، به خصوص کفی آن را با دقت تمیز کنید. بعد از شستشوی کامل کولر، درپوش کفی را بسته و بعد از آب کردن کولر ببینید که، آبی از آن نشت می‌کند یا نه؟
  • شستشوی مخزن حلزونی فراموش نشود، اگر این قطعه کثیف بماند تمامی گرد و غبار جمع شده در کولر، با راه اندازی دستگاه وارد خانه می‌شوند.
  • دینام را روغن کاری کرده و سپس جعبه تقسیم را چک کنید. فن و تسمه را نیز به صورت دستی، کنترل کنید.
  • پمپ آب را بررسی و یاتاقان‌ها را نیز روغن کاری کنید.
  • ناودانی پنجره‌های کولر را نیز چک کنید، این قطعه وظیفه خیس کردن پوشال‌ها را برعهده دارد. شناور و برزنت را نیز، کنترل و از کارکرد درست آن‌ها مطمئن شوید.
  • اغلب کولر‌های آبی روی پشت بام نصب شده‌ و در معرض تابش نور خورشید هستند. نور آفتاب می‌تواند باعث تبخیر آب و گرمای بیش از حد کولر شود. برای جلوگیری از این امر، باید سایبانی روی کولر نصب کنید تا هم عمر مفید دستگاه را افزایش داده و هم باد را خنک‌تر کنید.

 


#تعمیر پکیج   #تعمیر کولر آبی   #تعمیرات کولر  #تعمیر لوازم خانگی



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا