- سهشنبه 29 تیر 1400 :: 02:24
اسفناج میتواند از سرطان جلوگیری کند، به دلیل کلروفیل فراوانی که در آن وجود دارد. کلروفیل اثرات سرطانزایی آمینهای هتروسیکلیک را از بین میبرد.
اسفناج بومی ایران است و در قرون وسطی توسط صلیبیان به اروپا منتقل شد. میزان کالری اسفناج و ارزش غذایی بالای این سبزی آن را به یکی از پرطرفدارترین سبزی ها تبدیل کرده است.
اسفناج همچنین میتواند از سرطان جلوگیری کند، به دلیل کلروفیل فراوانی که در آن وجود دارد. کلروفیل اثرات سرطانزایی آمینهای هتروسیکلیک را از بین میبرد. این آمینها زمانی آزاد میشوند که مواد غذایی در معرض دمای بالا باشند.
بنابراین افزودن اسفناج به سس باربیکیو یک ایدهی عالی است. اسفناج همچنین در برابر سرطان ریه از بدن محافظت میکند، زیرا مقدار فراوانی ویتامین A دارد.
خواه شما سیگاری باشید یا قبلا سیگار میکشیدهاید و خواه فقط در معرض دود سیگار قرار میگیرید، مصرف اسفناج خطر ابتلا به سرطان ریه را در شما کاهش میدهد.
-
هزینه تبلیغات در اینستاگرام
-
از درآمد تا دردسرهای کافی شاپ ها
-
نمونه متن آگهی فقدان دانشنامه
-
شروع فصل جدید با کار دانشجویی
-
مسیر دستیابی به هدف
-
7 نکته برای افزایش بهره وری
-
خرید جهیزیه به صرفه و مفید
-
برای موفقیت زیاد به مدرسه اکتفا نکنید
-
چه زمانی سهام خود را بفروشیم؟
-
چیزی در مدرسه که به ما یاد نمی دهند
-
صندوق سرمایه گذاری املاک و مستغلات چیست؟
-
زندگی در خوابگاه دانشجویی
-
فالگیری و طالعبینی در فضای مجازی
-
چگونه به گنج دست یابیم؟
-
پیشنیازهای شروع مدرسه و دانشگاه
-
چاپ آگهی دعوت به مجمع در روزنامه
-
بهترین تصمیم افراد شکست ناپذیر
-
ارز دیجیتال چیست؟
-
آداب چانه زنی موقع خرید
-
سرمایه گذاری پرمنفعت در منزل
-
8 اصل در زندگی که دیر متوجه می شویم
-
نوشیدنی هایی که سکته مغزی می آورند
-
جزئیات مرد جوانی که همسرش را به قتل رساند
-
نارنگی بخورید تا تنگی نفس نگیرید
-
شوکه شدن پدر و مادر از رفتار دخترشان
-
نکات تغذیه ای مهم در دوران بارداری
-
پول در جیب پسرم نمیماند!
-
نشانه های افراد سرد مزاج و گرم مزاج
-
4 نوع ویتامین برای حفظ سلامت چشم
-
داستان تجاوز وحشتناک دو مرد به زن مطلقه