• دوشنبه 11 مرداد 1400 :: 12:30

گزارش میدانی از قیمت خرده‌فروشی گوشت قرمز و مرغ نشان می‌دهد که نرخ هر کیلوگرم مرغ تازه آماده طبخ که تا هفته گذشته در محدوده 38تا 40هزار تومان بود، دیروز در برخی از مناطق شهر تهران به مرز 43هزار تومان رسیده و گوشت گوسفندی و گوساله نیز 15درصد گران‌تر شده است.

مرغ

 

با تداوم سیر صعودی قیمت گوشت قرمز و مرغ نرخ هر کیلوگرم گوشت گوسفندی و گوساله با افزایش 20تا 25هزار تومانی نسبت به هفته گذشته مواجه شد و قیمت مرغ با افزایش 3تا 5هزار تومانی به مرز 43هزار تومان رسید.

دور تازه افزایش قیمت گوشت قرمز و مرغ که از دو هفته گذشته به‌دلیل مشکلات تامین نهاده‌ها و کاهش عرضه آغاز شده بود از ابتدای هفته جاری نیز تداوم یافت؛ افزایش قیمتی که موجب عبور نرخ هر کیلوگرم گوشت مرغ تازه از سقف 43هزار تومان در برخی مناطق شهر تهران، تداوم عرضه چند‌نرخی و شکاف حدود 10هزار تومانی نرخ مصوب و بازار این ماده پروتئینی شد.

از مرغ 43هزار تومانی تا شقه گوسفندی 150هزار تومانی

گزارش میدانی از قیمت دیروز خرده‌فروشی گوشت و مرغ در مغازه‌های سطح شهر حاکی از تندتر شدن تب افزایش قیمت این اقلام از روزهای پایانی هفته گذشته، تداوم این روند و داغ‌تر شدن بازار عرضه چند‌نرخی این اقلام در مناطق مختلف شهر تهران در روزهای ابتدایی هفته جاری است.

بررسی قیمت خرده‌فروشی هر کیلوگرم مرغ تازه در مناطق تهرانسر و شهرک آپادانا نشان می‌دهد که مرغ‌فروشی‌های این مناطق هر کیلوگرم مرغ آماده طبخ را به ‌ترتیب با قیمت 39تا 43هزار، ران مرغ 32تا 41هزار، سینه مرغ 65تا 83هزار و هر کیلوگرم گوشت بوقلمون کامل را به نرخ 60تا 72هزار تومان به مشتریان عرضه می‌کردند.

همچنین قیمت خرده‌فروشی گوشت قرمز گوسفندی و گاوی در این مناطق حاکی از افزایش 20تا 25هزار تومانی قیمت این اقلام از هفته گذشته تا‌کنون است به‌نحوی که در منطقه تهرانسر هر کیلوگرم گوشت شقه گوسفندی به قیمت 135هزار، ران گوسفندی 148هزار، سردست گوسفندی 168هزار و گوشت ران گوساله 175هزار، سردست گوساله 160هزار و چرخ‌کرده مخلوط گوساله به قیمت 155هزار تومان عرضه می‌شد.

اما قیمت هر کیلوگرم گوشت شقه گوسفندی در شهرک آپادانای تهران 150هزار، ران 175هزار، سردست 175هزار و هر کیلوگرم گوشت ران گوساله 175هزار، سردست 170هزار و چرخ‌کرده مخلوط گوسفندی و گوساله 160هزار تومان بود.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا