• سه‌شنبه 12 مرداد 1400 :: 05:34

آب گیلاس تب برقوی است. بهترین روش مصرف گیلاس تازه خوردن آن است. حرارت زیاد اثر آنتی‌اکسیدان، مواد شفابخش مانند اگزانتوفیل، آنزیم‌های فراوان را از بین می‌برد.

گیلاس

بیش از 1000 رقم درخت گیلاس به رنگ‌های زرد کهربایی مانند گیلاس اصفهان، صورتی، قرمز و سیاهرنگ در سایر شهرهای ایران وجود دارد. معمولا رقم‌های تیره رنگ از نظر محتوای غذایی غنی‌ترند؛ زیرا بیشتر پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و اسید سیلیسیک دارند.

در گیلاس کاروتین، ویتامین B1، B2و B3 و ویتامین C وجود دارد که ایده‌آل کودکان است. وجود این ترکیبات در تقویت ساختمان استخوان، دندان، سیستم عصبی و خونسازی بسیار موثر بوده و وجود سیلیس در این ماده غذایی عامل هوشیاری است.

گیلاس به صورت مربا، مارمالاد، انواع شربت‌ها، به صورت تازه‌، همراه بستنی و غیره مصرف دارد. 1/5 کیلوگرم گیلاس در روز ضد شدیدترین یبوست‌هاست.

برای افراد نقرسی به علت رفع اسید اوریک بسیار موثر است. برای کل دستگاه گوارش، غدد گوارشی، به ویژه غده پانکراس، قلب و عروق و گردش خون، کبد و کلیه‌ها عالی است.

آب گیلاس تب برقوی است. بهترین روش مصرف گیلاس تازه خوردن آن است. حرارت زیاد اثر آنتی‌اکسیدان، مواد شفابخش مانند اگزانتوفیل، آنزیم‌های فراوان را از بین می‌برد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا