• شنبه 16 مرداد 1400 :: 03:47

مطالعات ثابت کرده است که برخی از انواع ماهی‌ها که حاوی مقدار زیادی اسید‌های چرب شگفت انگیز “امگا ۳” هستند مانند ماهی آزاد و شاه ماهی به کاهش التهاب پوستی که در سنین بالا رخ می‌دهد کمک می‌کنند و همچنین با آلزایمر مقابله می‌کنند

آرایش پوست صورت

متخصصان حوزه غذا و بهداشت، اعلام کردند ۶ ماده غذایی وجود دارد که از طریق برخی عناصر خود که عمدتا در فرآیند‌های ظریف سلول‌های انسانی دخیل هستند، روند پیری پس از پنجاه سالگی را به تاخیر می‌اندازند.

“اکسیر زندگی” یا چشمه جوانی فقط افسانه‌هایی است که در رمان‌ها و داستان‌های فانتزی منتشر شده است؛ به گونه‌ای که همه دانشمندان عدم امکان متوقف کردن روند پیری را تأیید می‌کنند، اما علم از طریق برخی از اسرار در مورد احتمال دور زدن و کند کردن روند پیری صحبت می‌کند.

اکثر مطالعات تأیید کرده اند که کیفیت غذا‌هایی که به بدن ما وارد می‌شوند یا رژیم غذایی ما از طریق وجود تعدادی عنصر در داخل خود که عمدتا در فرآیند‌های ظریف سلول‌های انسانی دخیل هستند، به طریقی بر بدن ما تأثیر می‌گذارد.

مجله “eatthis”، متخصص در زمینه غذا و بهداشت، مجموعه‌ای از نظرات متخصصان حوزه غذا و بهداشت را جمع آوری کرده است که از وجود 3 ماده غذایی که پس از ۵۰ سالگی پیری را به تأخیر می‌اندازند خبر داده اند.

آووکادو؛ چربی ضد پیری

آووکادو

لورا بوراک متخصص تغذیه تأکید می‌کند افرادی که به دنبال دست یابی بدن مناسب در دوره کهنسالی هستند، آووکادو ممکن است یک افزودنی فوق العاده برای زندگی روزمره آن‌ها باشد.

وی تصریح کرد که آووکادو “سرشار از چربی‌های مفید برای قلب، فیبر، ویتامین‌های گروه B، پتاسیم و دیگر ویتامین‌ها است. ”

به نظر می‌رسد، “آووکادو نه تنها در محافظت روزانه ما برای جلوگیری از روند پیری اجتناب ناپذیر مفید است، بلکه بسیار خوشمزه است، خوشبختی به همراه می‌آورد و جمله معروف” انسان‌های خوشبخت‌تر عمر طولانی‌تر “را تقویت می‌کنند. ”

ملیسا میتری دیگر متخصص تغذیه نیز اشاره کرده است که آووکادو با پوست روشن ارتباط دارد و ادامه می‌دهد: “این میوه منبع فراوانی از لیپید‌های ضد التهاب است که باعث ایجاد پوستی صاف، درخشان و شفاف می‌شود و همچنین غنی (از ویتامین A) است که ممکن است به بدن کمک کند تا از سلول‌های مرده پوست خلاص شود. ”

ماهی‌های چرب

ماهی

طبق این مقاله، مطالعات ثابت کرده است که برخی از انواع ماهی‌ها که حاوی مقدار زیادی اسید‌های چرب شگفت انگیز “امگا ۳” هستند مانند ماهی آزاد و شاه ماهی به کاهش التهاب پوستی که در سنین بالا رخ می‌دهد کمک می‌کنند و همچنین با آلزایمر مقابله می‌کنند

چندین تحقیق نشان می‌دهد که ماهی‌های چرب توانایی “کند کردن و گاهی جلوگیری از علائم آلزایمر در بیماران مسن” را دارند.

مقاله منتشر شده در مجله علمی PLEFA حاکی از آن است که رژیم غذایی غنی از اسید‌های چرب امگا ۳ می‌تواند در واقع خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

بلوبری

“ویتامین A” موجود در بلوبری یا توت آبی، توانایی پوست ما را در حفظ خاصیت ارتجاعی و مقابله با التهاب سلول هایش افزایش می‌دهد. میتری می‌گوید: “بلوبری منبع غنی از ویتامین‌های A و C است که می‌توان التهاب را که منجر به آسیب و پیری پوست می‌شود، کاهش دهد. ”

این متخصص می‌افزاید: “بلوبری همچنین دارای آنتی اکسیدان‌های خاصی به نام آنتوسیانین است که ممکن است با کاهش التهاب کلی بدن از پوست محافظت کند. “



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا