• پنج‌شنبه 21 مرداد 1400 :: 10:29

می‌توانید با میوه‌هایی که در یخچال دارید برای خودتان انواع اسموتی‌ میوه‌ها را درست کنید. فقط کافی است آنها را بدون آب در مخلوط کن بریزید. معمولا اسموتی به مخلوطی از میوه‌هایی که خیلی خرد شده‌اند گفته می‌شود.

برنامه نویس کامپیوتر

با وجود تغذیه مناسب کیفیت کارمان هم بالا می‌رود و زمان سخت به ما نمی‌گذرد. می‌توانید با حساب زمانی که این دستورالعمل‌ها از شما می‌گیرد قبل از کار یا زمان استراح خود دست به کار شوید.

اسموتی‌ میوه‌ها

آبمیوه

می‌توانید با میوه‌هایی که در یخچال دارید برای خودتان انواع اسموتی‌ میوه‌ها را درست کنید. فقط کافی است آنها را بدون آب در مخلوط کن بریزید. معمولا اسموتی به مخلوطی از میوه‌هایی که خیلی خرد شده‌اند گفته می‌شود. اگر می‌خواهید میوه‌ها را مخلوط کنید، ریسک نکنید بهتر است اول کمی از آن مخلوط را درست کنید و اگر مناسب با ذائقه‌تان بود مقدار بیشتری از آن را درست کنید. پیشنهاد «ایرنا زندگی» به شما، اسمتوتی توت‌فرنگی است؛ زیرا قند کافی برای سوخت و ساز مغز را دارد.

بیسکوییت و بادام زمینی

شیرینی بیسکویت

بادام زمینی و یک بسته بیسکوییت را خرد کرده و با نصف قالب کره داغ‌شده مخلوط کنید. درون کاسه‌های یک نفره بریزید و سپس روی آن بیسکوییت پودر شده اضافه کنید و خوب آنها را با قاشق فشار دهید. ظرف‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید. سپس شکلات داغ شده را روی آن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را داخل یخچال بگذارید و سپس سرو کنید. می‌توانید برای تزئین از بادام زمینی‌های خرد شده استفاده کنید.

پخت چیپس تَرد در آشپزخانه

سیب زمینی سرخ شده

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و نازک نازک از عرض برش بزنید. آب را جوش کنید و حدود ۳ دقیقه (نه بیشتر) بگذارید در آب بجوشد. سپس آب کش کنید و در زوغن سرخ کنید. پیشنهاد می‌شود در روی ظرفی که چیپس‌ها را می‌ریزید کاغذ تمیزی بگذارید تا روغن اضافی را به خودش بگیرد و چیپس‌ها نرم نشوند. چیپس‌ها را تا خنک نشده‌اند روی هم نریزید.

سالاد کلم

کلم

آیا از مزه‌ غداها خسته شده‌اید؟ این سالاد دقیقا همانی است که به آن نیاز دارید البته با یک فوت کوزه‌گری که «ایرنا زندگی» به شما می‌گوید. کلم پیچ را ریز خرد کنید. هویچ‌ها را نیز رنده کنید. خیارشور بزرگ به تعداد ۲ یا ۳ عدد، نگینی خرد کنید. حالا آنها را مخلوط کرده و ۲ ملاقه ماست، ۲ قاشق غذا خوری آب‌لیمو و ۱ قاشق غذاخوری سس مایونز اضافه کنید. فوت کوزه‌گری اینجاست که باید آن را حداقل ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا