• یکشنبه 15 اسفند 1400 :: 01:16

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان اردبیل گفت: توسعه گردشگری آبی در استان اردبیل یکی از رویکردهای اصلی شرکت آب منطقه‌ای استان خواهد بود.

کانال آبرسانی و آبخیزدازی

توسعه گردشگری آبی استان اردبیل مورد توجه قرار می‌گیرد


علی حیدری اناری در جلسه مشاوران جوان با اشاره به اهمیت توسعه گردشگری آبی در استان اردبیل اظهار کرد: این موضوع به عنوان یکی از مسائل مهمی است که متاسفانه در سال‌های گذشته در استان به آن توجه کمی شده است و شرکت آب منطقه‌ای اردبیل برای سال آینده به‌عنوان یکی از رویکردهای اصلی این موضوع را مدنظر قرار خواهد داد.

وی با اشاره به ظرفیت بالای استان اردبیل در بحث منابع و تاسیسات آبی افزود: با وجود ذخایر ارزشمند منابع آب در استان و پتانسیل‌های کم‌نظیر آب‌های گرم معدنی در سطح استان اردبیل، باید برنامه‌ریزی مدونی جهت توسعه گردشگری آبی در استان به‌عمل آید و شرکت آب منطقه‌ای اردبیل از هرگونه سرمایه‌گذاری در این بخش استقبال می‌کند.

وی عنوان کرد: فراخوان شرکت آب منطقه‌ای اردبیل به منظور جذب سرمایه‌گذار برای توسعه گردشگری آبی در منابع و تاسیسات آبی استان داده شده و بدون تردید یکی از راه‌های توسعه گردشگری در استان توجه به ظرفیت بالای منابع آب در استان است و راه برای سرمایه‌گذاری در این بخش هموار شده است.

حیدری اناری همچنین عملیاتی نمودن پیشنهادات و ایده‌های مختلفی که در شورای مشاوران جوان مطرح می‌شود را به عنوان یک پیشران برای برنامه‌های توسعه‌ای شرکت دانست.

گفتنی است در این جلسه اهداف، چالش‌ها و عارضه‌های بهره‌برداری و نگهداری از شبکه‌های آبیاری و زهکشی و تجربیات جهانی در خصوص گردشگری آبی و ارائه الگوهای قابل بومی‌سازی در ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


استخر آبدرمانی

توسعه گردشگری آبی استان اردبیل مورد توجه قرار می‌گیرد



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا