• دوشنبه 25 مرداد 1400 :: 10:42

متخصصان تاکید کردند که مصرف میزان بیشتری از ویتامین K برای مصون ماندن در برابر بیماری تصلب شرایین و بیماریهای قلبی-عروقی بعدی آن حائز اهمیت است.

تخم مرغ

نتایج یک مطالعه جدید نشان داد: رژیم غذایی سرشار از ویتامین K می تواند خطر بروز بیماری های قلبی- عروقی مرتبط با تصلب شرایین (بیماری که بر قلب یا عروق خونی تاثیر می گذارد) را کاهش دهد.

یافته های این مطالعه در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شد.

محققان در این بررسی اطلاعات بیش از ۵۰ هزار نفر را مورد مطالعه قرار داده و به این موضوع پرداختند که آیا مصرف بیشتر مواد غذایی حاوی ویتامین K می تواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی مرتبط با تصلب شرایین را کاهش دهد.

دو نوع ویتامین K در مواد غذایی مصرفی وجود دارد: ویتامین K۱ در سبزیجات دارای برگ های تیره و روغن های گیاهی و ویتامین K۲ در گوشت، تخم مرغ و خوراکی های تخمیر شده از قبیل پنیر وجود دارد.

این مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین میزان دریافت ویتامین K۱ را داشتند ۲۱ درصد کمتر در معرض بیماری های قلبی-عروقی مرتبط با تصلب شرایین قرار دارند. در مورد ویتامین K۲ نیز خطر بستری شدن در بیمارستان ۱۴ درصد کمتر بوده است.

به گفته متخصصان این کاهش خطر در همه انواع بیماری های قلبی مرتبط با تصلب شرایین به ویژه برای بیماری عروق محیطی ۳۴ درصد بوده است.

متخصصان تاکید کردند که مصرف میزان بیشتری از ویتامین K برای مصون ماندن در برابر بیماری تصلب شرایین و بیماریهای قلبی-عروقی بعدی آن حائز اهمیت است.

به نقل از هندوستان تایمز، متخصصان بر این باورند: ویتامین K به گونه ای عمل می کند که مانع از تجمع کلسیم در عروق اصلی بدن و کلسیفیکاسیون عروقی می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *