• شنبه 06 شهریور 1400 :: 02:58

انبه به موجب خاصیت تنین و هیپوگلامیک روند تکثیر انسولین در بدن را افزایش می دهد. این میوه ی شگفت انگیز با تأمین گلوکز مورد نیاز بدن، قند خون را کنترل می کند.

چای

انبه یکی از میوه های گرمسیر درختی است که دارای مقادیر فراوانی مواد معدنی، ویتامین، آمینواسید و موسیلاژ می باشد. علاوه بر خاصیت درمانی میوه ی انبه، برگ انبه نیز نوعی داروی مؤثر در درمان انواع بیماری ها به شمار می آید.

از منظر طب سنتی انبه نقش دفع کننده ی مخاط، ضد بواسیر و خوش بو کننده ی دهان را در بدن ایفا می کند. همچنین در طب سنتی چینی نیز از برگ انبه در خصوص درمان قطعی آسم بهره گرفته می شود.

از آن جایی که چای انبه تخلیه ی معده را به تأخیر می اندازد، مناسب ترین زمان مصرف آن، قبل از صرف غذا است.

در قسمت های غربی و جنوبی هندوستان میوه ی انبه را نشانه ای از شانس می دانند و بر این باور هستند که درخت انبه آرزوها را بر آورده می سازد. بدین جهت برگ های درخت انبه را در بالای درب ورودی ساختمان ها آویزان می کنند.

از میوه ی انبه با عنوان مانگو نیز یاد می شود.

در ادامه مهم ترین خواص چای انبه را بیشتر توضیح می دهیم.

محققان در طی تحقیقاتی که بر موش های مبتلا به کولیت زخمی انجام دادند، متوجه شدند که فیتوکمیکال های موجود در انبه با خاصیتی ضد التهابی خطر احتمال ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهد و در درمان بیماری کولیت زخمی نقش دارد.

کنترل کننده ی دیابت

دیابت یا قندخون

انبه به موجب خاصیت تنین و هیپوگلامیک روند تکثیر انسولین در بدن را افزایش می دهد. این میوه ی شگفت انگیز با تأمین گلوکز مورد نیاز بدن، قند خون را کنترل می کند.

پیشگیری از سرطان

سرطان

ترکیبات فعال و آزاد موجود در انبه در برابر لاین های سلولی گوناگون خاصیت ضد سرطانی دارد. در واقع عصاره ی متانولی انبه سلول های سرطانی موجود در انبه را از بین می برد و در روده ی انسان به عنوان یک عنصر ضد تومور فعالیت می کند.

ارتقا دهنده ی کارکرد قلب و عروق

قلب

عصاره ی انبه آنزیم های آنتی اکسیدان نظیر کاتالاز، گلوتاتیون پراکسیداز و سوپراکسید دسموتاز را به میزان کافی در بدن فعال می کند و با کاهش اکسید اتو متابولیسم انرژی را فعال می کند.

مصرف چای انبه سیستم دفاعی بدن را در برابر حملات قلبی ارتقا می بخشد و از افزایش چربی در شریان های مغزی، قلبی و کبد جلوگیری می کند.

انبه ی خشک دارای عناصر متیل گالت، اسید گالت، آستر گلین، فیستین، ایزوکوکریترین و کوئرستین است. این عناصر در مقابل توده های سرطانی موجود در دستگاه گوارش مبارزه می کنند. علاوه بر این، ویتامین A موجود در انبه ی خشک، منبع ضد عفونی کننده ی غشاهای مخاطی نظیر میکروب و ویروس محسوب می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *