• یکشنبه 14 شهریور 1400 :: 04:19

مطالعات نشان می دهد که کلم بروکلی ممکن است به کاهش فاکتورهای مختلف بیماریهای قلبی کمک کند و از آسیب دیدن بافتهای قلبی جلوگیری کند.

بروکلی

مطالعات متعدد نشان می دهد که کلم بروکلی از جهات مختلفی می تواند برای سلامت قلب مفید باشد.

سطح کلسترول ” بد ” LDL و تری گلیسیرید ” بالا ” مهمترین عامل خطر بیماری های قلبی است شناخته شده است . کلم بروکلی ممکن است در بهبود این نشانگرها نقش داشته باشد.

در یک مطالعه ، تری گلیسیریدها و کلسترول ” بد ” LDL به میزان قابل توجهی کاهش یافته است ، و همچنین میزان کلسترول خوب یا HDL در افرادی که با پودر مکمل کلم بروکلی تحت درمان قرار گرفته اند ، افزایش یافته است.

برخی تحقیقات همچنین بر این عقیده هستند که آنتی اکسیدان‌های خاص در کلم بروکلی ممکن است خطر کلی حمله قلبی شما را کاهش دهد.

یک مطالعه بر موش های تغذیه شده با جوانه های کلم بروکلی ، اثرات بالقوه محافظتی در برابر مرگ سلولی و واکنش های اکسیداسیون در بافت قلب را به دنبال ایست قلبی نشان داد.

علاوه بر این ، مصرف بیشتر غذاهای سرشار از فیبر مانند کلم بروکلی با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی همراه است.

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا