• سه‌شنبه 16 شهریور 1400 :: 04:59

مطالعات به این نتیجه رسید که خوردن یک کاسه‌ی بزرگ جو دوسر در روز می‌تواند خطر مرگ ناشی از سرطان را ۲۰ درصد کاهش دهد.

جو

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در جو دوسر می‌توانند در مبارزه با سرطان اثرگذار باشند. فیبر موجود در جو دوسر می‌تواند از سرطان‌های رکتال و روده‌ی بزرگ پیشگیری کند. هرچند مطالعات کمی درباره‌ی خواص جو دوسر در کمک به مبارزه با سرطان وجود دارد. یک بررسی روی ۱۲ مطالعه که در مجموع روی ۸۰۰ هزار نفر انجام شد به این نتیجه رسید که خوردن یک کاسه‌ی بزرگ جو دوسر در روز می‌تواند خطر مرگ ناشی از سرطان را ۲۰ درصد کاهش دهد.

مصرف فیبر همچنین می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان روده را کاهش دهد. بعضی از ترکیبات موجود در جو دوسر حاوی خواص ضدالتهابی هستند و بخشی از مکانیسم دفاعی گیاه جو دوسر به شمار می‌روند. نشان داده شده که این ترکیبات بدون آسیب زدن به سلول‌های سالم، از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کنند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا