• پنج‌شنبه 18 شهریور 1400 :: 12:29

یکی از ویژگی‌های سیب مقدار فراوان پکتین است. پکتین نوعی فیبر است که با جذب آب مانند ژل عمل می‌کند و بخشی از چربی‌ها را دفع و سطح چربی را به تعادل می‌رساند. پکتین همچنین با کاهش جذب کربوهیدرات ها مانع از افزایش قند خون می‌شود. در نتیجه این تعادل‌بخشی زمینه بروز کلسترول بالا و دیابت را کاهش می‌دهد.

میوه سیب

در واقع، پیشگیری از بسیاری از بیماری‌های مزمن نظیر چاقی، دیابت و بیماری‌های گوارشی که زمینه‌ساز ناراحتی‌های متعدد دیگر هستند را می‌توان علت این توصیه دانست.

در ادامه این مطلب به 4 مورد از مهم ترین خواص عادت به خوردن سیب پرداخته ایم که به ترتیب عبارتند از:

1. تامین انرژی

میوه سیب

سیب منبع سرشار ویتامین‌ها به‌خصوص ویتامین‌های A،C و B و همچنین مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم، آهن، منیزیم، روی و سلنیوم است که به این دلیل در تامین انرژی و محافظت از سلول‌ها نقش دارد. البته مقدار فراوان آب موجود نیز عادت به خوردن این میوه، به بهبود عملکرد اندام‌های مختلف کمک می‌کند.

2. بهبود عملکرد سیستم گوارش

گوارش

مقدار فیبر بالا سیب به عملکرد مطلوب سیستم گوارش کمک می‌کند. نکته جالب در مورد سیب اینکه در بهبود اسهال و یبوست موثر است. همچنین، خوردن سیب باعث تحریک عملکرد باکتری‌های مفید روده و کمک به تقویت ایمنی بدن می‌شود.

3. مقابله با کلسترول بالا، دیابت و اضافه وزن

چاقی وزن

یکی از ویژگی‌های سیب مقدار فراوان پکتین است. پکتین نوعی فیبر است که با جذب آب مانند ژل عمل می‌کند و بخشی از چربی‌ها را دفع و سطح چربی را به تعادل می‌رساند. پکتین همچنین با کاهش جذب کربوهیدرات ها مانع از افزایش قند خون می‌شود. در نتیجه این تعادل‌بخشی زمینه بروز کلسترول بالا و دیابت را کاهش می‌دهد. البته فیبرهای موجود در سیب تاثیر ضدگرسنگی نیز دارند و مانع از ریزه‌خوری و افزایش وزن می‌شوند.

4. پیشگیری از بعضی سرطان‌ها

سرطان

سیب سرشار از انواع آنتی‌اکسیدان‌ها مانند فلاونوئیدها و پلی‌فنول‌هاست که توانایی مقابله با رشد و تکثیر سلول‌های سرطانی به‌خصوص سرطان کبد و کولون را دارد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا