• شنبه 20 شهریور 1400 :: 03:05

تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک سیب در روز یا حتی دو سیب، می تواند خطر اکسیداسیون کلسترول ال دی ال را کاهش دهد

قلب

کلسترول بالا می تواند ناشی از عوامل بسیاری از جمله ژن، چاقی و عدم ورزش باشد با این حال اتخاذ یک شیوه غذایی مناسب می تواند سطح آن را کاهش دهد.

سیب:

2041

تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک سیب در روز یا حتی دو سیب، می تواند خطر اکسیداسیون کلسترول ال دی ال را کاهش دهد و آنهم به لطف آنتی اکسیدان هایی که در این میوه وجود دارد. اهمیت مصرف این آنتی اکسیدان ها آنجاست که فرایند اکسیداسیون کلسترول به احتمال زیاد منجر به ترویج التهاب و تشکیل پلاک در شریان ها می شود.

چای سبز:

چای سبز

همه انواع چای حاوی آنتی اکسیدان هستند و مصرف آنها منجر به کاهش ال دی ال می شود اما پای سبز حاوی آنتی اکسیدانی قوی به نام اپیگالوکتشین گالات است که بهترین نتایج را برای کاهش سطح ال دی ال دارد.

گریپ فروت:

گریپ فروت

خوردن فقط یک عدد گریپ فروت در روز و ادامه آن به مدت یک ماه منجر به کاهش سطح کلسترول به میزان ۲۰ درصد می شود و آنهم به خاطر وجود لیکوپن در پالپ این میوه. گریپ فروت همچنین حاوی پکتین، یک فیبر محلول است که منجر به کاهش ال دی ال می شود. آگاه باشید که گریپ فروت می تواند در تداخل با مصرف برخی داروها مانند استاتین ها و یا مهارکننده های کانال کلسیم باشد و اگر در حال مصرف این داروها باشید، قبل از مصرف گریپ فروت با پزشک خود حتما مشورت کنید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا