• یکشنبه 21 شهریور 1400 :: 12:15

مصرف انجیر در دوران بارداری می تواند فواید شگفت انگیزی را برای حفظ سلامتی خود مادر و جنین داخل رحم او به دنبال داشته باشد.

انجیر

انجیر یکی از میوه های بهشتی است که خواص فراوانی دارد و خدای متعال در سوره تین به آن قسم یاد کرده است. انجیر را معمولا به صورت تازه یا خشک یا مربا و یا کمپوت مصرف می کنیم. انجیر خواص فراوانی بر بدن ما دارد و نقش موثری را در سلامتی ما ایفا می کند. تاثیرات و فواید انجیر را می توان در دوران های مختلف زندگی بررسی کرد که در این جا و در این مطلب به تاثیرات انجیر بر مادر و جنین در دوران بارداری می پردازیم و قصد داریم تاثیرات مثبت خوردن انجیر در دوران بارداری را با یکدیگر بررسی کنیم.

مصرف انجیر به زنان شیرده بسیار توصیه می‌شود. زیرا علاوه بر طعم مناسبی که به شیر می‌دهد باعث ازدیاد شیر در زنان شیرده می‌شود. البته در صورتی که با خوردن آن نشانه های حساسیت در نوزاد شما بروز کرد و یا علائم کولیک در او تشدید شد، مصرف این میوه را موقطا از رژیم غذایی خود حذف کنید.

شما می توانید با خیال راحت انجیر تازه و یا انجیر خشک را در دوران بارداری خود مصرف کنید، زیرا تا به حال هیچ گزارش علمی اثبات نکرده است که مصرف انجیر در دوران بارداری باعث بروز عوارض جانبی منفی در بدن مادر و جنین داخل رحم این افراد می شود.

با این حال، تحقیقات دانشمندان هنوز هم برای تعیین مقدار مصرف انجیر در دوران بارداری و اثبات کردن مزایای درمانی این میوه ادامه دارد. از این رو، اکثر پزشکان متخصص زنان و زایمان به بیماران خود توصیه می کنند که در طی دوران بارداری، انجیر را نه تنها به عنوان یک میوه بلکه به عنوان یک دارو مصرف کنند. اما برای کسب اطمینان بیشتر با پزشک خود در مورد چگونگی مصرف انجیر در بارداری مشورت کنید.

آیا خوردن انجیر در دوران بارداری سبب زیبایی جنین می شود؟

بارداری

بدون شک داشتن تغذیه سالم یکی از بهترین راه ها برای بیان ژن های سالم و زیبایی جنین است. اما به یاد داشته باشید، این موضوع که فرزند شما چه شکلی شود، بیش از هرچیزی به مجموعه ژنتیکی که از پدر و مادرش به ارث می برد وابسته خواهد بود.مصرف انجیر در دوران بارداری می تواند فواید شگفت انگیزی را برای حفظ سلامتی خود مادر و جنین داخل رحم او به دنبال داشته باشد. مهم ترین این موارد عبارتند از :

تنظیم سطح فشار خون

از مهمترین فواید تنظیم فشار خون است. مصرف میوه انجیر برای سلامت کل بدن مادران باردار، به ویژه سلامت قلب این افراد بسیار مفید است، این میوه حاوی مقادیر بالایی از پتاسیم بوده و سدیم بسیار کمی دارد. در واقع، وجود این ترکیب در انجیر کمک می-کند تا سطح فشار خون در مادران باردار کاهش یابد. همچنین، وجود سطح بالایی از آنتی اکسیدان پلی فنل در میوه انجیر از بروز تصلب شرایین به ویژه مادران باردار جلوگیری می کند.

محافظت از چشم های مادر باردار و جنین

با توجه به مطالعه انجام شده در علم چشم پزشکی، مصرف سه وعده و یا بیشتر از میوه انجیر در طول روز برای سالم ماندن چشم های مادران باردار و جنین داخل رحم این افراد بسیار مفید است، چون می تواند شانس فرد را در ابتلا به مشکلات چشمی مانند دژنراسیون ماکولا (ARMD) به شدت کاهش دهد.

انجیر، میوه ای برای جلوگیری از ابتلا به سرطان پستان در مادران باردار

گزارشهای علمی انجام شده در مورد میوه انجیر نشان می دهد که این میوه حاوی ماده ای شبیه به بنزآلدئید است، که رسیدن آن به بدن مادران باردار باعث کوچک شدن توده های سرطانی موجود در سینه های این افراد خواهد شد. همچنین، فراموش نکنید که آب میوه انجیر دارای خواص ضد باکتریایی بسیار قوی و بالقوه است.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا