• یکشنبه 28 شهریور 1400 :: 08:42

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل گفت: یک هزار و ۶۰۰ پروژه عمرانی کوچک و بزرگ در این استان در حال اجراست و تلاش می شود در زمان مقرر این پروژه‌ها به بهره برداری برسد.

پروژه عمرانی

داود شایقی اظهارکرد: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و اشتغال‌زا و همچنین تدارک زیرساخت‌ها در بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: امسال عملیات اجرایی پروژه‌های آبرسانی، عمران روستایی و بهداشت و درمان شتاب گرفته و در کنار آن توجه ویژه ای در تامین زیرساخت‌های راه، فرودگاه، راه آهن و توسعه تاسیسات گردشگری نظیر هتل‌ها و آبدرمانی‌ها شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل با اشاره به پروژه‌های راه سازی و تکمیل چهارخطه‌ها در استان بیان کرد: پروژه‌های چهارخطه در همه شهرستان‌ها در حال اجراست و برای اجرای این پروژه ها ۳هزار میلیارد ریال منابع اختصاص یافته است.

شایقی گفت: در کنار توسعه راه‌ها و ایمن‌سازی جاده ها، برای تکمیل سدها، تصفیه‌خانه آب آشامیدنی و فاضلاب و همچنین طرح‌های زیربنایی در بخش آب و خاک منابع خوبی اختصاص داده شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اردبیل با بیان اینکه تکمیل راه آهن اردبیل با تامین ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سال جاری امکان پذیر است افزود: با اختصاص این اعتبار پیشرفت اجرایی پروژه بسیار مطلوب است.

پروژه عمرانی

شایقی به افزایش قیمت‌ها و نوسانات خرید تجهیزات مورد نیاز برای این پروژه اشاره کرد و افزود: قرار است امسال بدون محدودیت ، اعتبار مورد نیاز راه آهن اردبیل تامین شود به شرط آن که مجری پروژه نیز با قدرت و توانمندی مراحل پایانی پروژه را با قوت به پیش برده و زمینه تکمیل و راه‌اندازی آن را فراهم کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل افزود: سازمان برنامه و بودجه متعهد شده تا وام مورد نیاز از محل فاینانس داخلی بانک ملی را برای راه آهن اردبیل بازپرداخت کند.

شایقی به ادامه احداث راه آهن اردبیل به سمت پارس‌آباد و اتصال به خط ریلی جمهوری آذربایجان نیز اشاره کرد و گفت: در قانون بودجه سال آینده برای اجرای این پروژه ردیف اعتباری در نظر گرفته شده تا به محض اتمام خط ریلی اردبیل – میانه این پروژه نیز در فاز جدید شروع شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل با اشاره به اهمیت توسعه روستاها افزود: براساس برنامه ششم توسعه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان موظف شد تا برای روستاهای بالای ۴۰ خانوار مطالعات اقتصادی و توسعه اشتغال را انجام داده و برنامه‌ای را تدوین کند.

شایقی رویکرد اصلی در تدوین این برنامه را کمک به اشتغال روستائیان و جلوگیری از مهاجرت‌ها اعلام کرد و گفت: در ۶۲۹ روستای استان قرار است این برنامه تدوین شود و هم اکنون هم در ۸۰ درصد روستاها تهیه و تدوین سند اشتغال محقق شده است.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا