• سه‌شنبه 30 شهریور 1400 :: 12:06

پاپایا میوه‌ای عالی برای افراد مسن دیابتی است. ویتامین‌ها و مواد مغذی گیاهی موجود در میوه و برگ‌ها نه تنها حساسیت به انسولین را در خون افزایش می‌دهند، بلکه خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی نیز کاهش می‌یابد.

میوه

خاستگاه اصلی میوه پاپایا کشور مکزیک و آمریکای مرکزی است. پاپایای رسیده از نظر طعم بسیار شیرین است و می‌توان آن را به صورت خام مصرف کرد.

به غیر از اهداف دارویی و درمانی، فواید تغذیه‌ای مصرف پاپایا متعدد است و کریستف کلمب آن را میوه فرشتگان می‌نامید.

پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که پاپایا به دلیل مقدار بالای اسید پانتوتنیک، فولات، فلاونوئیدها و کاروتن ها، فیبر و ویتامینA ، C و E به رژیم غذایی افراد مسن افزوده شود.

این میوه همچنین منبع خوبی از منیزیم، کلسیم، آهن، ریبوفلاوین، تیامین و نیاسین است که برای عملکرد صحیح بدن ضروری هستند. برخی از فواید مهم خوردن این میوه شامل موارد زیر است:

کاهش خطر بیماری قلبی

قلب

آنتی اکسیدان های قوی موجود در پاپایا از اکسید شدن کلسترول جلوگیری می‌کند. کلسترول اکسید شده معمولاً تجمع یافته و سپس به دیواره رگ‌های خونی می چسبد و در افراد مسن باعث حمله قلبی یا سکته مغزی می‌شود. داشتن قلب سالم یکی از فواید مصرف پاپایا است و به همین دلیل است که برای افراد مسن توصیه می‌شود. سالمندانی که روزانه از این میوه استفاده می‌کنند احتمالاً پیری سالمی داشته و از هر گونه بیماری قلبی عروقی دور هستند.

حفاظت در مقابل انواع سرطان‌ها

سرطان

مطالعه‌ای در دانشگاه فلوریدا نشان داد که پاپایا و عصاره برگ آن بر رشد تومور در سینه، لوزالمعده و سایر قسمت‌های بدن مؤثر است. خواص آنتی اکسیدانی موجود در پاپایا می‌تواند با تجمع رادیکال‌های آزاد در بدن مبارزه کند. رادیکال‌های آزاد، سلول‌های متوقف شده‌ای هستند که می‌توانند باعث رشد سرطان در بدن انسان شوند. فیبر موجود در پاپایا در بدن حرکت کرده و خود را به سموم سرطان زا در روده بزرگ متصل می‌کنند. این روند به دفع این سموم از سلول‌های روده بزرگ کمک کرده و در نتیجه از سرطان روده جلوگیری می‌کند.

کمک به کنترل دیابت

دیابت یا قندخون

پاپایا میوه‌ای عالی برای افراد مسن دیابتی است. ویتامین‌ها و مواد مغذی گیاهی موجود در میوه و برگ‌ها نه تنها حساسیت به انسولین را در خون افزایش می‌دهند، بلکه خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی نیز کاهش می‌یابد. برای جراحات یا زخم‌ها، خوردن میوه و نوشیدن چای تهیه شده از برگ‌های آن باعث بهبود روند بهبود می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *