• شنبه 24 مهر 1400 :: 04:37

برخلاف عقیده بسیاری از افراد، نگهداری موز در یخچال یک اقدام کاملا اشتباه است؛ چرا که سلول های این میوه تحمل سرما را ندارند و در زمان بسیار کوتاهی فاسد می شوند. پس موز را تازه میل کنید و از قرار دادن آن در یخچال اجتناب کنید.

نان سنگک

یخچال هایی که امروزه تقریبا در تمامی خانه ها قرار دارند و برای نگهداری مواد غذایی استفاده می شوند الهام گرفته از یخچال های طبیعی هستند که میلیون ها سال پیش در مناطق سرد سیر وجود داشته است.

در این که یخچال و فریزرها در نگهداری مواد غذایی مکان های مناسبی هستند و از فاسد شدن آنها جلوگیری می کنند هیچ شکی نیست اما نگه داری برخی مواد غذایی در یخچال نه تنها مناسب نیست بلکه باعث فاسد شدن آنها و ایجاد باکتری می شود.

در ادامه این گزارش به پنج مواد غذایی اشاره شده است که نگهداری آنها در یخچال باعث فساد می شود و مصرف آن مضر خواهد بود.

نان

نان فانتزی

نگهداری نان در یخچال، آن را بیات و خشک می کند. نگهداری نان در مکان خشک و خنک مانند کابینت یا سطل نان باعث طراوت بیشتر می شود و برای مدت طولانی تری قابل استفاده می شود.

موز

موز

برخلاف عقیده بسیاری از افراد، نگهداری موز در یخچال یک اقدام کاملا اشتباه است؛ چرا که سلول های این میوه تحمل سرما را ندارند و در زمان بسیار کوتاهی فاسد می شوند. پس موز را تازه میل کنید و از قرار دادن آن در یخچال اجتناب کنید.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی اغلب در یخچال نگه داری می شود اما این که در سرما نگهداری می شود به غشای داخل میوه آسیب می رساند و طعم و بافت آن را تغییر می دهد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا