- سهشنبه 27 مهر 1400 :: 03:15
کرفس حاوی ترکیبات شیمیایی آلی به نام فتالید است. این ترکیبات ممکن است به کاهش سطح هورمون های استرس در خون کمک کنند. همچنین یک مطالعه نشان داد که ممکن است این گیاه، اثرات کاهش چربی خون داشته باشد که به عروق خونی اجازه می دهد گسترش یافته و به خون فضای بیشتری برای حرکت دهد و در نتیجه فشار را کاهش دهد
کرفس منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است.
ارزش غذایی کرفس
این گیاه حاوی مقادیر زیادی ویتامین K، ویتامینA ، ویتامین B2 و B6 و ویتامین C است. کرفس همچنین منبع خوبی از فولات، پتاسیم، منگنز، اسید پانتوتنیک و فیبر غذایی است. گیاه کرفس و دانه های آن هر دو حاوی مواد شیمیایی هستند که متخصصان تغذیه آنها را فیتونوترینت می نامند. کرفس حاوی دو آنتی اکسیدان مفید است. دانشمندان این دو ترکیب آپیژنین و لوتئولین را می نامند. تحقیقات نشان می دهد که آپیژنین و لوتئولین التهاب را کاهش می دهند و ممکن است به درمان طیف وسیعی از بیماری های التهابی کمک کنند. کالری و قند کرفس نیز کم است و آن را به یک انتخاب مناسب برای یک میان وعده سریع و سالم تبدیل کرده است.
خواص کرفس
خواص ضد التهابی
یکی از خواص کرفس کاهش التهاب در بدن است. یک مطالعه در سال 2019 نشان داد که برگ کرفس ممکن است بر سایتوکاین ها که مولکول های پیام رسان سیستم ایمنی بدن هستند و مسئولیت اثرات ضد التهابی در بدن را بر عهده دارند، تاثیر بگذارد. چراکه برگها ممکن است دارای سطوح بالایی از آپیژنین، لوتئولین و کمپرفرول باشند. محققان به این نتیجه رسیدند که کرفس می تواند یک عنصر بالقوه برای درمان و پیشگیری از بیماری های التهابی باشد.
کاهش فشار خون
کرفس حاوی ترکیبات شیمیایی آلی به نام فتالید است. این ترکیبات ممکن است به کاهش سطح هورمون های استرس در خون کمک کنند. همچنین یک مطالعه نشان داد که ممکن است این گیاه، اثرات کاهش چربی خون داشته باشد که به عروق خونی اجازه می دهد گسترش یافته و به خون فضای بیشتری برای حرکت دهد و در نتیجه فشار را کاهش دهد. همچنین کرفس حاوی پتاسیم است که یک گشاد کننده عروق است و می تواند در کاهش فشار خون مفید باشد. هنگامی که فشار خون کاهش می یابد، استرس کمتری بر کل سیستم قلبی عروقی وارد می کند و احتمال ابتلا به تصلب شرایین یا ابتلا به حمله قلبی یا سکته را کاهش می دهد.