• پنج‌شنبه 29 مهر 1400 :: 02:44

زرد زخم یک عفونت پوستی مسری است که اغلب صورت، بازوها و پاها را درگیر می‌کند و بیشتر در کودکان و به‌ویژه در گروه سنی 2 تا 5 سال رخ می‌دهد و از طریق یک ترک یا بریدگی کوچک وارد پوست می شود

پزشک پوست

دلیل نامگیری زرد زخم به این دلیل است که بعد از بروز بیماری، زخم می‌ترکد و پوسته روی آن به رنگ زرد در می‌آید.دکتر نسیم زرین پنجه عضو هیات علمی این پژوهشکده در خصوص این بیماری عنوان کرد: زرد زخم یک عفونت پوستی مسری است که اغلب صورت، بازوها و پاها را درگیر می‌کند و بیشتر در کودکان و به‌ویژه در گروه سنی 2 تا 5 سال رخ می‌دهد و از طریق یک ترک یا بریدگی کوچک وارد پوست می شود و ضایعات دلمه مانند و خارش داری را بر روی پوست صورت و مناطق دیگر بدن ایجاد می‌کند.

وی در ادامه افزود: علائم این بیماری، لکه های کوچک و تاول های خارش دار ریز روی صورت خصوصا در اطراف دهان و سوراخ های بینی است.

این عضو هیات علمی اظهار کرد: گیاهانی که برای درمان این بیماری موثر هستند اکلیل کوهی ، اسطوخودوس ، ریحان، برگهای اکالیپتوس و بابونه است؛ به این صورت که یک مشت از گیاهان مذکور را به مدت 10 دقیقه در آب جوش بخیسانید سپس آن را صاف کرده و بگذارید تا سرد شود. 2 تا 3 بار در روز مناطق زخم دار و آلوده را با آن شست و شو دهید.

بنا به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، وی تنتور پروپلیس (بره موم) را باعث بهبود زرد زخم دانست و با بیان اینکه رعایت نکات بهداشتی خصوصا شست‌و‌شوی مداوم پوست، بهترین راه پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مسری از جمله زرد زخم است خاطرنشان کرد: شستشو با سرکه سیب که یک آتی بیوتیک طبیعی می باشد بسیار موثر است.

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا