- پنجشنبه 06 آبان 1400 :: 10:33
استرس یکی از بزرگترین محرکهای درد میگرن است. دوری از استرس مهمترین کاری است که یک بیمار مبتلا به میگرن باید انجام دهد.
همه افراد مبتلا به میگرن باید تحت نظر پزشک و متخصص مغز و اعصاب قرار بگیرند و برنامه درمانی مشخصی را پیگیری نمایند اما در این قسمت از مقاله برخی از راه حلهای رایج برای مقابله با میگرن نیز آورده شدهاند.
استفاده از داروهای مسکن
بسیاری از مسکنها مانند استامینوفن و ایبوپروفن در ایران بدون نسخه در داروخانهها در دسترس هستند. برای جلوگیری از پیشرفت علامتهای میگرن میتوان از داروهای ضددرد استفاده نمود.
اما نکته قابل توجه این است که از مصرف بی رویه مسکنها حتی استامینوفن باید اجتناب نمود زیرا استفاده بیش از حد از آنها میتواند موجب عوارض زیادی در کبد و معده شود.
برای آشنایی بیشتر با داروهای مسکن مقاله انواع داروهای مسکن، موارد استفاده، هشدارها و عوارض جانبی داروهای ضددرد را مطالعه نمایید و در صورت داشتن هر سوالی در این زمینه میتوانید در قسمت دیدگاهها سوال خود را از پزشک مربوطه بپرسید. آنها در اسرع وقت پاسخ شما را خواهند داد.
مصرف کافئین
مصرف نوشیدنیهای کافئیندار مانند چای و قهوه میتواند برخی از مراحل اولیه میگرن را به خودی خود متوقف کند.
همچنین مصرف کافئین میتواند به افزایش اثرات مسکن مانند آسپرین، استامینوفن و ایبوپروفن نیز کمک کند. نکته قابل توجه در مصرف کافئین، اعتیادآور بودن آن است. اگر عادت داشته باشید که هر روز و به صورت مرتب کافئین مصرف کنید، کاهش مصرف آن خود میتواند دلیلی برای شروع سردردهای میگرنی باشد.
مدیتیشن و یوگا
انجام تمرینهای مدیتیشن برای مدتهای کوتاه حتی ۱۰ دقیقه در روز می تواند تاثیر بسیار زیادی برای آرامش روانی و جسمی و همچنین دوری از سردردهای میگرنی داشته باشد.
تنفس عمیق و آهسته و شل کردن هر گروه از ماهیچههای بدن و پاک کردن ذهن از افکار منفی و انرژیهای مضر میتواند بسیار مفید باشد.
اجتناب از غذاها و خوراکی های محرک
برخی میوه ها و آجیل ها، الکل، غذاهای مانده، مواد تخمیر شده، ترشی و خوراکی ها و نوشیدنی های حاوی مواد افزودنی می توانند در بروز میگرن موثر باشند.
مدیریت استرس
استرس یکی از بزرگترین محرکهای درد میگرن است. دوری از استرس مهمترین کاری است که یک بیمار مبتلا به میگرن باید انجام دهد.