• شنبه 29 آبان 1400 :: 03:38

زردچوبه می‌تواند با مهار پراکسیداسیون لیپیدی عمر را طولانی‌تر کند؛ همچنین فعالیت آنتی‌اکسیدانی را در بدن افزایش می‌دهد.

زردچوبه

جسیکا نیبز، در مقاله ای، دو چاشنی غذایی طبیعی را معرفی کرده است که خواص مفیدی دارند و به محافظت از بدن در برابر بیماری‌های حاد کمک می‌کنند. اولین چاشنی در این لیست زردچوبه بوده که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌های مرتبط با بالا رفتن سن کمک کند.

در این مقاله آمده است: زردچوبه می‌تواند با مهار پراکسیداسیون لیپیدی عمر را طولانی‌تر کند؛ همچنین فعالیت آنتی‌اکسیدانی را در بدن افزایش می‌دهد.

در یک مطالعه، بیمارانی که ۴ گرم از این ریشه گیاهی را در ماه مصرف می‌کردند، ۴۰ درصد کاهش آسیب روده بزرگ را مشاهده کردند که می‌تواند منجر به سرطان شود.

چاشنی بعدی در این لیست دارچین است.دارچین به کاهش سطح قند خون در دیابت نوع ۲ و کاهش التهاب کمک می‌کند.

نیبز نوشت: یک مطالعه نشان داد که عصاره دارچین می‌تواند تکثیر سلول‌های سرطانی را کاهش داده و باعث مرگ آن‌ها شود.

اسانس دارچین در برابر تومور‌ها هم موثر است.

منبع : https://etebarenovin.ir/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *