• یکشنبه 21 آذر 1400 :: 12:35

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه اردبیل گفت: در هشت ماهه گذشته از سال جاری، نزدیک به 10 هزار تن گاز مایع در سطح منطقه به صورت الکترونیکی توزیع شده است.

حجت مدنی

 

سید حجت مدنی درباره توزیع الکترونیکی گاز مایع با زیر ساخت بانکی در منطقه اظهار کرد: در بازه زمانی یاد شده نه هزار و 935 تن گاز مایع در سراسر استان تامین و توزیع شده است که با آنالیز و مقایسه مصرف این فرآورده در این مدت در قیاس با مدت مشابه سال قبل 11 درصد کاهش مشاهده می شود.

مدنی هدف از اجرای این طرح را تامین و رفاه شهروندان در راستای رعایت حقوق شهروندی، جلوگیری از عرضه خارج از شبکه، استفاده غیر مجاز از گاز مایع و نیز ساماندهی توزیع فرآورده های نفتی با استفاده از کارت بانکی سرپرست خانوار در همه شهرستانهای زیر پوشش منطقه اعلام کرد.

وی تاکید کرد: با اجرای این طرح، گاز مایع از طریق کارت بانکی سرپرست خانوار که در سامانه تجارت آسان به آدرس newtejaratasan.ir ثبت نام کردند توزیع خواهد شد و افرادی که تاکنون در این سامانه ثبت نام نکرده اند نیز می توانند بدون واسطه و به صورت غیر حضوری، با مراجعه به سامانه یاد شده ثبت نام کنند و سیلندر گاز مایع خود را با نرخ مصوب وزارت صمت(صنعت، معدن و تجارت) از طریق کارت خوان و با دریافت رسید سوخت خریداری کنند.

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا