• سه‌شنبه 30 آذر 1400 :: 12:05

فیبر غذایی به طور چشمگیری خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد، در حالی که میوه‌ها از جمله پرتقال به طور کلی خطر ابتلا به سرطان ریه، معده، دهان، حلق، حنجره و مری را کاهش می‌دهند.

میوه پرتغال

ویتامین C با کاهش خطر ابتلا به آب مروارید، تقویت عروق خونی چشمی سالم و کند کردن پیشرفت پیرچشمی، به تقویت بینایی کمک می کند. همچنین باعث می شود در شرایط نور کم بهتر ببینیم.

پیشگیری از بروز سکته

قلب

مصرف ترکیبی که در مرکباتی مانند پرتقال و گریپ فروت یافت می شود، جلوی انقباض عروق را می گیرد و به طور قابل توجهی خطر سکته مغزی و قلبی را کاهش می دهد. سکته زمانی اتفاق می‌افتد که رگ های خونی دچار انسداد می‌شود.

کنترل کردن اشتها

رژیم غذایی

پرتقال‌ منبع جامدی از فیبرهاست که به عادی سازی حرکات روده کمک می‌کند، سطح کلسترول را کاهش می دهد، قند خون را کنترل، سلامت روده را حفظ، هضم را کند و به دستیابی به وزن سالم کمک می کند.

میوه ای علیه سرطان

سرطان

فیبر غذایی به طور چشمگیری خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد، در حالی که میوه‌ها به طور کلی خطر ابتلا به سرطان ریه، معده، دهان، حلق، حنجره و مری را کاهش می‌دهند.

منبع : etebarenovin.ir


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا