- چهارشنبه 20 بهمن 1400 :: 10:21
در این بخش به معرفی سبزیجات کم کالری می پردازیم.
معرفی سبزیجات کم کالری
فیبرها نقش مهمی در سرعت هضم غذاها دارند، تغییرات قند خون بهواسطه مصرف غذاها تحت تاثیر آنها قرار میگیرد و همچنین میزان کربوهیدراتهای خالص در مواد غذایی مختلف هم بهواسطه فیبرها تعیین میشود. برای محاسبه کربوهیدرات خالص هر ماده غذایی باید میزان فیبرها را از آنها کم کنید. حالا که با نحوه محاسبه کربوهیدرات خالص آشنا شدید، میخواهیم چند ماده غذایی کمکربوهیدرات و کمکالری را برای شما معرفی کنیم.
طالبی
کالری: 60 کیلوکالری
کربوهیدرات خالص: 11.2 گرم
هر وعده مصرفی: 1 لیوان
طالبیها در گروه ملونهای شیرین و ملایمی قرار میگیرند که فیبر و آب زیادی دارند، درحالی که میزان کالری و کربوهیدرات آنها نیز کم است. بنابراین، اگر دنبال میوهای هستید که بتواند احساس سیری خوبی به شما بدهد، طالبی قطعا گزینه خوبی خواهد بود. این میوه مقادیر مناسبی از ویتامین C، پتاسیم، ویتامین B6، منیزیم، آهن و کلسیم را وارد بدن میکند.
کلم
کالری: 17 کیلوکالری
کربوهیدرات خالص: 2 گرم
هر وعده مصرفی: 1 لیوان
کلم در گروه سبزیجات چلیپایی قرار میگیرد و حاوی فیتوکمیکالها یا ترکیبات شیمیایی گیاهی است. مطالعات علمی متعددی تا به امروز نشان دادهاند که این ترکیبات توانایی ویژهای برای مبارزه با سرطانها دارند. با خوردن کلم میتوانید مقادیر مطلوبی از ویتامینهای A، C و K را در کنار فیبر، فولات، پتاسیم و منیزیم به بدن برسانید. کلم یکی از گزینههای ایدهآل در میان مواد غذایی کمکربوهیدرات و کمکالری است.
کرفس
کالری: 14 کیلوکالری
کربوهیدرات خالص: 1.4 گرم
هر وعده مصرفی: 1 لیوان
کرفس یکی از بهترین مواد غذایی کمکالری است که مقادیر زیادی از ویتامین A، C و K را در کنار پتاسیم به بدن میرساند. این سبزی سرشار از آب و فیبر را میتوان بهصورت خام یا پخته مصرف کرد.
منبع : etebarenovin.ir