• دوشنبه 04 بهمن 1400 :: 11:24

بر اساس طب سنتی ایران تمامی قسمت‌های بنفشه از جمله برگ، گل، دانه، ریشه و سرشاخه‌های گل‌دار مصرف دارویی دارند.

گل

زیبایی گل‌ها چشم و عطر خوش آن‌ها مشام را نوازش می‌دهد. در طبیعت گل‌هایی هم هستند که نه تنها قابل خوردن و خوشمزه هستند؛ بلکه خواص بی‌نظیری نیز دارند. در این گزارش با این گل‌های خوراکی آشنا می‌شوید.

لادن

گل لادن نه تنها زیبایی خاصی دارد؛ بلکه برگ‌های این گیاه و غنچه‌هایش نیز خوراکی و مملو از ویتامین سی هستند. بیشتر بخش‌های این گیاه به ویژه برگ‌هایش طعم شاهی می‌دهد، از این رو به آن شاهی هندی هم می‌گویند. گل‌های مهمیزدار، شیپورمانند به رنگ قرمز، زرد و نارنجی از اوایل تابستان تا اوایل پاییز پدیدار می‌شوند.

گل رز

عطر گل رز هر مشامی را نوازش می‌دهد. گلاب حاصل از آن در بسیاری از شیرینی‌جات کاربرد دارد. گل‌برگ‌های لطیف آن را نیز می‌توان “کاراملیزه” و “شکرزده” هم صرف کرد.

بنفشه

بر اساس طب سنتی ایران تمامی قسمت‌های بنفشه از جمله برگ، گل، دانه، ریشه و سرشاخه‌های گل‌دار مصرف دارویی دارند. از گل‌برگ‌های “کارملیزه” شده، می‌توان برای تزئین کیک استفاده کرد و یا به سالاد و سوپ عطر خاص بخشید.

منبع : etebarenovin.ir


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا