• چهارشنبه 13 بهمن 1400 :: 12:52

بسیاری از مردم مرغ را به صورت مرتب در وعده‌های غذایی استفاده می‌کنند. هم می‌توان با آن غذا‌های مختلفی پخت، هم آماده کردنش هم راحت…

گوشت مرغ

بسیاری از مردم مرغ را به صورت مرتب در وعده‌های غذایی استفاده می‌کنند. هم می‌توان با آن غذا‌های مختلفی پخت، هم آماده کردنش هم راحت است و هم این که غذای مورد علاقه عده زیادی است. دلیل دیگر این که عده زیادی مرغ را برای وعده غذایی‌شان انتخاب می‌کنند، بدون چربی بودن گوشت آن است. مرغ حاوی مقدار زیادی پروتئین است در حالی که چربی‌اش در مقایسه با گوشت قرمز پایین است. این‌ها به نظر دلایل بسیار خوبی به نظر می‌رسند برای این که بیشتر مرغ بخوریم. ولی در واقعیت این طور نیست. مصرف هر روزه مرغ می‌تواند این مشکلات را به وجود بیاورد:

۱- پروتئین زیاد

به شکل ایده‌آل حدود ۱۰ تا ۳۵ درصد از کالری دریافتی روزانه شما باید از پروتئین تأمین شود. خوردن بیش از حد پروتئین باعث می‌شود بدن شما آن را به صورت چربی ذخیره کند. این یعنی وزن شما زیاد می‌شود و این امر منجر به افزایش چربی خون می‌شود؛ بنابراین حواستان به میزان مصرف مرغ باشد.

۲- خطر بیشتر مشکلات قلبی

 

قلب

خوردن زیاد مرغ می‌تواند به بالا رفتن کلسترول بینجامد و تعجب‌آور نیست اگر به بیماری قلبی منجر شود. به این ترتیب خوردن مرغ و دیگر مواد غذایی که پروتئین بالایی دارند، به صورت غیر مستقیم می‌تواند مشکلات قلبی ایجاد کند که باعث مرگ می‌شوند.

۳- مشکل در حفظ وزن

چاقی وزن

مصرف زیاد پروتئین‌های حیوانی مثل مرغ، می‌تواند ماندن در وزن سالم را سخت کند. بر اساس مقاله منتشر شده در The Huffington Post کسانی که گوشت مصرف نمی‌کنند مثل گیاهخواران و وگن‌ها معمولا شاخص توده بدنی پایین‌تری نسبت به کسانی که هر روز گوشت مصرف می‌کنند، دارند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا