• چهارشنبه 13 بهمن 1400 :: 09:57

پیاده‌روی موجب تحریک عملکرد معده و روده‌‌ها می‌شود که در نتیجه هضم سریع‌تر غذاها را در پی‌دارد. البته نباید پیاده‌روی با سرعت زیاد باشد زیرا بر دستگاه گوارش فشار وارد می‌شود.

ورزش پیاده روی

اگرچه ورزش سنگین پس از صرف غذا توصیه نمی‌شود اما پیاده‌روی مشکلی ایجاد نمی‌کند و در کنترل قند خون، حفظ سلامت قلب و خواب مطلوب موثر است.

در ادامه این مطلب به چند مورد از فواید این فعالیت بدنی خواهیم پرداخت که عبارتند از:

1. بهبود عملکرد سیستم گوارش

معده

پیاده‌روی موجب تحریک عملکرد معده و روده‌‌ها می‌شود که در نتیجه هضم سریع‌تر غذاها را در پی‌دارد. البته نباید پیاده‌روی با سرعت زیاد باشد زیرا بر دستگاه گوارش فشار وارد می‌شود. همچنین بعضی افراد اگر بلافاصله پس از صرف غذا پیاده‌روی کنند دچار بیماری‌های گوارشی می‌شوند که بهتر است پس از 10 دقیقه با ریتم ملایم پیاده‌روی کنند.

2. تنظیم فشار خون

فشار خون

پیاده‌روی پس از غذاخوردن برای افرادی که دچار فشار خون بالا هستند، مفید است و به‌طور کلی در تنظیم فشار خون تاثیر دارد. مطالعه‌‌ای در این زمینه نشان می‌دهد 10 دقیقه پیاده‌روی، آن هم 3 بار در روز مثلا پس از هر وعده غذا چنین نتایج مثبتی دارد.

3. کنترل قند خون

دیابت یا قندخون

پیاده‌روی پس از صرف غذا می‌تواند از افزایش قند خون جلوگیری کند. این نکته به‌خصوص برای مبتلایان به دیابت توصیه می‌شود و بهتر است این افراد حتما چنین فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود داشته ‌باشند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا