- دوشنبه 18 بهمن 1400 :: 08:43
زمانی که اسفناج پس از یکبار فرایند پخت دوباره گرما را تحمل میکند، نیترات به نیتریت تبدیل میشود که برای سلامت مضر خواهد بود و میتواند زمینهساز رشد و تکثیر سلولهای سرطانی شود.
راهکار گرم کردن مجدد در مورد بعضی خوراکیها نباید انجام شود زیرا ارزش تغذیه ای شان را از دست میدهند و حتی ممکن است ترکیبات مضری پس از گرمکردن دوباره در آنها ایجاد شود.
در ادامه این مطلب، به مواد غذایی اشاره خواهیم کرد که بهتر است دوباره گرم نشوند. این مواد غذایی عبارتند از:
اسفناج
اسفناج حاوی ترکیباتی بهنام نیترات است که خطری برای سلامت بدن ندارد. اما زمانی که اسفناج پس از یکبار فرایند پخت دوباره گرما را تحمل میکند، نیترات به نیتریت تبدیل میشود که برای سلامت مضر خواهد بود و میتواند زمینهساز رشد و تکثیر سلولهای سرطانی شود.
قارچ
قارچ معمولا در تهیه انواع سس و فستفود استفاده میشود اما در صورت باقیماندن، نباید آن را دوباره گرم کرد. به نظر متخصصان، روند گرمای دوباره قارچ موجب تغییراتی در بافت آن میشود که مشکلاتی برای هضم ایجاد میکند و زمینهساز نفخ خواهد بود.
سیبزمینی
بعضی افراد برای صرفهجویی در زمان مقداری سیبزمینی را آبپز یا نیمه سرخشده در یخچال نگه میدارند تا بتوانند غذا را زودتر آماده کنند. اما این کار اصلا توصیه نمیشود زیرا سیبزمینی تمام خواص خود را در این حالت از دست میدهد، موجب هضم مشکلتری میشود و حتی ترکیبات سمی ممکن است در آن بهوجود آید. سیبزمینی سرد بهتر است فقط برای انواع سالاد استفاده کرد.
منبع : etebarenovin.ir-
رصد آخرین نوسانات بازار دلار
-
پیش بینی قیمت سکه
-
وضعیت کارخانه های تولیدی شهید قندی
-
آخرین وضعیت قیمت اوراق مسکن
-
قیمت نفت در بازار جهانی
-
پیش بینی قیمت طلا در روزهای آینده
-
کدام شرکتها قصد افزایش سرمایه دارند؟
-
گزارش روز از بازار ارزهای دیجیتال
-
تحلیلگران وضعیت طلا را چطور ارزیابی کردند؟
-
سودسازترین بانک ها در بورس
-
تحلیل وضعیت بازار بورس
-
وضعیت بازار خودرو
-
قیمت سکه و طلا در بازار امروز
-
بورس از نگاه کارشناسان بازار سرمایه
-
در بازار بورس چه گذشت؟
-
علت کاهش قیمت طلا در بازار
-
نمونه قرارداد خرید و فروش ملک
-
اصلیترین عامل افت شاخص بورس چیست؟
-
گزارش روز از بازار طلا
-
گزارش روز از بازار خودرو