• جمعه 22 بهمن 1400 :: 10:21

برخی تحقیقات حکایت از تاثیر مصرف بروملین در جلوگیری از ابتلا به آسم دارد که آناناس تنها ماده غذایی حاوی بروملین است

آناناس

آناناس همچنین شامل ویتامین‌ها و مواد معدنی مهمی چون ویتامین‌های B1،‌ B2، B5، B6 اسید فولیک اسید، منیزیوم، منگنز،‌ پتاسیم، بتا کاروتن و دیگر آنتی‌اکسیدان‌ها است. آناناس، تنها ماده غذایی حاوی آنزیم بروملین است که از فواید گسترده‌ای برای سلامت انسان برخوردار است.

خواص آناناس

مصرف میوه وسبزیجات مدت‌هاست که عاملی موثر در کاهش خطراتی به شمار می‌رود که سلامت انسان را تهدید می‌کنند.

تحقیقات حاکی از آن است که افزایش مصرف خوراک گیاهی مانند آناناس، به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی چون چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی منجر شده و به سلامت پوست و مو، افزایش سطح انرژی و حفط وزن مناسب کمک می‌کند.

بر اساس تحقیقات انجام شده، تاثیرات مثبت مصرف آناناس بر سلامت را می‌توان این‌گونه دسته‌بندی کرد:

1- کند کردن روند ضعف عضلانی ناشی از افزایش سن

2- پیشگیری از آسم:

آسم

مصرف بتاکاروتن، خطر ابتلا به بیماری آسم را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد و میوه‌جات و سبزی‌جات زرد، نارنجی و سبز تیره مانند آناناس، انبه، پاپایا، هلو، گرمگ، کدوتنبل، کلم بروکلی و هویج منابعی سرشار از بتاکاروتن محسوب می‌شوند. همچنین برخی تحقیقات حکایت از تاثیر مصرف بروملین در جلوگیری از ابتلا به آسم دارد که آناناس تنها ماده غذایی حاوی بروملین است.

3- پیشگیری از فشار خون:

فشار خون

مصرف میوه‌جات و سبزیجاتی سرشار از پتاسیم مانند آناناس مانع از ابتلا به فشار خون می‌شود.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا