• جمعه 27 اسفند 1400 :: 10:29

غذاهای سرخ شده (بویژه مرغ و ماهی سرخ شده) با افزایش ریسک مرگ و میر بر اثر مشکلات قلبی در ارتباط می باشند.

قلب

برای اینکه قلبی مانند یک قهرمان داشته باشید، بایستی مراقب مصرف مواد غذایی دارای سدیم زیاد، قند افزوده، چربی های اشباع و غذاهای آماده و فرآوری شده نیز باشید.

در ادامه مطلب بدترین غذاها برای قلب را می‌خوانید:

غذاهای سرشار از سدیم

سوسیس و کالباس

حدود 33 درصد از افراد آمریکایی بر اساس آمار مراکز کنترل و جلوگیری از بیماری ها به فشار خون بالا مبتلا می باشند. این یعنی که فشار خون این افراد بالاتر از 140/90 می باشد که بالاتر از سطح توصیه شده 120/80 محسوب می گردد. تمامی این فشار بالاتر از حد نرمال، ریسک حملات قلبی، سکته قلبی، مشکلات کلیوی و حتی از دست دادن بینایی را بر اساس نظر انجمن قلب آمریکا (AHA) در فرد افزایش می دهد. سدیم اضافی در رژیم غذایی یکی از عوامل اصلی بالا برنده فشار خون می باشد. و یکی از دلایل اینکه چرا مصرف بیش از حد نمک برای قلب مضر می باشد این است که نمک مقدار آب نگهداری شده در بدن را بر اساس مقاله ای که در سپتامبر 2019 در مجله Nutrients چاپ گردید، افزایش می دهد. تمامی این مایعات اضافی باعث فشار بیشتر بر قلب شده و محدود کردن غذاهای سرشار از سدیم می تواند به شما کمک کند تا مصرف نمک را محدود کرده و فشار خون را کاهش دهید.

غذاهایی که شکر افزوده بالایی دارند

قنادی شیرینی

می دانید که غذاهایی با شکر افزوده زیاد برای سلامتی مناسب نیستند اما آیا می دانید که این خوراکی ها بویژه برای قلب ضرر دارند؟ بر اساس تحقیقی که در آوریل 2014 در ژورنال انجمن پزشکی آمریکا منتشر گردیده است، افرادی که 17 تا 21 درصد از کالری روزانه خود را از قندهای افزوده دریافت می کنند، 38 درصد ریسک بالاتری برای فوت بر اثر بیماری قلبی نسبت به افرادی دارند که تنها 8 درصد از کالری روزانه خود را از این قندها دریافت می نمایند.

غذاهای سرخ شده و فست فودها

ساندویچ

آشکار است که غذاهای سرخ شده و فست فودها هیچ فایده ای برای قلب ندارند. در واقع بر اساس تحقیقی که در ژانویه 2019 در BMJ چاپ شده است، غذاهای سرخ شده (بویژه مرغ و ماهی سرخ شده) با افزایش ریسک مرگ و میر بر اثر مشکلات قلبی در ارتباط می باشند. چندین دلیل برای این امر وجود دارد. اول، بسیاری از افراد وقتی به سراغ این غذاهای سرخ کردنی می روند که می خواهند شام را بیرون صرف کنند و بسیاری از ما نمی دانیم که این غذاها در چه نوع روغنی سرخ شده اند. علاوه بر این، پخت و پز در دمای بالا می تواند باعث تولید ترکیباتی شود که به صورت بالقوه سرطان زا می باشند.

منبع : etebarenovin.ir


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا