- دوشنبه 22 فروردین 1401 :: 11:43
پیاز نیز یکی از منابع غنی فلاونوئیدهاست چنانچه هر 100 گرم آن حدود 50 میلیگرم کرستین دارد که از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند
بهترین موادغذایی برای پیشگیری از سرطان
فلاونوئیدها، همچنین به پیشگیری از بیماریهای قلبیعروقی کمک میکنند، در بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن موثر هستند و خواص ضدویروسی، ضدالتهابی و ضدسرطانی دارند.
در ادامه این مطلب، به مواد غذایی اشاره خواهیم کرد که عادت به خوردن آنها، تامین کننده این مواد مغذی است. این خوراکی ها عبارتند از:
لیمو
فلاونوئیدهای موجود در لیمو شامل انواع روتین، کرستین، و هسپریدین است. این ترکیبات در تمامی قسمت های این میوه وجود دارد اما پوسته سفیدرنگ میان پالپهای لیمو بیشترین مقدار این آنتیاکسیدان ها را دارد.
کاکائو
از آنجا که 10 درصد مقدار ترکیبات کلی کاکائو را فلاونوئیدها تشکیل میدهند، این دانهها قدرت آنتیاکسیدانی 4 تا 5 برابر چای سیاه و 2 تا 3 برابر چای سبز دارند. برای بهرهمندی از خواص عالی کاکائو توصیه میشود از شکلات تلخ بهجای شکلات شیری و پودر کاکائو شیرین استفاده شود.
پیاز
پیاز نیز یکی از منابع غنی فلاونوئیدهاست چنانچه هر 100 گرم آن حدود 50 میلیگرم کرستین دارد که از سیستم قلبیعروقی محافظت میکند. پیاز قرمز و زرد مقدار بیشتری از این ترکیبات نسبت به پیاز سفید دارد که بیشتر در لایه خارجی آن بر می گردد و باید مراقب بود هنگام پوستگرفتن پیاز، اولین لایه آن جدا نشود.
بهترین موادغذایی برای پیشگیری از سرطان
-
تازهترین خبر درباره وام مسکن
-
آدرس سایت سامانه یکپارچه فروش خودرو
-
بازنشستگان تامین اجتماعی بخوانند
-
چه خبر از یارانه معیشتی
-
قیمت سکه و طلا در بازار امروز
-
قیمت نفت در بازار جهانی
-
افشای اطلاعات برخی نمادهای بورسی
-
خبر جدید در مورد پیش فروش خودرو
-
تحلیل وضعیت بازار بورس
-
جاماندگان سهام عدالت بخوانند
-
گزارش عملکرد شرکتهای فعال در بورس
-
از مذاکرت برجام چه خبر؟
-
در بازار بورس چه گذشت؟
-
در بازار مرغ چه خبر است؟
-
قیمت جدید گوشت اعلام شد
-
دارندگان سهام عدالت بخوانند
-
قیمت رمز ارزها در بازار
-
قیمت دلار و یورو در بازار
-
قیمت انواع خودرو در بازار
-
قیمت طلا در بازارهای جهانی