• دوشنبه 22 فروردین 1401 :: 11:43

پیاز نیز یکی از منابع غنی فلاونوئیدهاست چنانچه هر 100 گرم آن حدود 50 میلی‌گرم کرستین دارد که از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند

سرطان

بهترین موادغذایی برای پیشگیری از سرطان

فلاونوئیدها، همچنین به پیشگیری از بیماری‌های قلبی‌عروقی کمک می‌کنند، در بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن موثر هستند و خواص ضدویروسی، ضدالتهابی و ضدسرطانی دارند.

در ادامه این مطلب، به مواد غذایی اشاره خواهیم کرد که عادت به خوردن آنها، تامین کننده این مواد مغذی است. این خوراکی ها عبارتند از:

لیمو

بهترین موادغذایی برای پیشگیری از سرطان

فلاونوئیدهای موجود در لیمو شامل انواع روتین، کرستین، و هسپریدین است. این ترکیبات در تمامی قسمت های این میوه وجود دارد اما پوسته سفیدرنگ میان پالپ‌های لیمو بیشترین مقدار این آنتی‌اکسیدان ها را دارد.

کاکائو

بهترین موادغذایی برای پیشگیری از سرطان

از آنجا که 10 درصد مقدار ترکیبات کلی کاکائو را فلاونوئیدها تشکیل می‌دهند، این دانه‌ها قدرت آنتی‌اکسیدانی 4 تا 5 برابر چای سیاه و 2 تا 3 برابر چای سبز دارند. برای بهره‌مندی از خواص عالی کاکائو توصیه می‌شود از شکلات تلخ به‌جای شکلات شیری و پودر کاکائو شیرین استفاده شود.

پیاز

پیاز

پیاز نیز یکی از منابع غنی فلاونوئیدهاست چنانچه هر 100 گرم آن حدود 50 میلی‌گرم کرستین دارد که از سیستم قلبی‌عروقی محافظت می‌کند. پیاز قرمز و زرد مقدار بیشتری از این ترکیبات نسبت به پیاز سفید دارد که بیشتر در لایه خارجی آن بر می گردد و باید مراقب بود هنگام پوست‌گرفتن پیاز، اولین لایه آن جدا نشود.

بهترین موادغذایی برای پیشگیری از سرطان



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به بالا