بهبود عملکرد گوارش با مصرف سویا

w w w . e t e b a r e n o v i n . i r

سویا

مزیت سویا نسبت به دیگر پروتئین‌های گیاهی این است که تمام اسیدهای‌ آمینه مورد نیاز بدن را تامین می‌کند که از مهم‌ترین آنها می‌توان به تریپتوفان، متیونین، لیسین، گلیسین، فنیل الانین و هیستیدین اشاره کرد. سویا همچنین منبع غنی از فلاونوئیدها، ایزوفلاونوئیدها، اسیدفنولیک و دیگر ترکیبات آنتی‌اکسیدانی است. به‌همین دلیل گنجاندن آن در رژیم غذایی به مقابله با رادیکال‌های آزاد و تسهیل کاهش وزن کمک می‌کند. اما مهم ترین فواید عادت به خورد سویا شامل موارد زیر است:

یکی از مهم‌ترین تاثیرات پروتئین سویا، بهبود عملکرد سیستم گوارش بدن است. به‌دلیل مقدار فراوان ویتامین‌های گروه B، در فرایندهای آنزیمی موثر به روند هضم مطلوب کمک می‌کند. همچنین در سنتز اسیدهای چرب و تقویت سیستم ایمنی به‌دلیل تاثیر بر عملکرد باکتری‌های مفید روده تاثیر مثبت دارد. پروتئین سویا لاکتوز ندارد و به پیشگیری از التهابات روده‌ای نیز کمک می‌کند.


شماره خبر : 197669 - دوشنبه 25 بهمن 1400 ساعت 18:03:37
1400 copyright.